Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca w wieku 15 lat.

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry Wieczór

Mam takie pytanie poniewaz jakies 10 minut myślałem że jezeli i tak nic nie robie po szkole i w weekendy to moze zalapie sie do jakiejs pracy wiec wbilem na tablice.pl wpisalem swoj rejon i ukazalo sie przed moimi oczami duzo ofert o prace w tresciach niektorych pracach nie pisalo wymmagane 18lat tylko status ucznia lub studenta i na zlecenie nie na zawsze i mam do was takie pytanie czy moglbym sie zatrudnic w jednej z takich firm jezeli mam 15lat?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Kup Szczęśliwą Monetę i Rękawicę Złodzieja, i na metiny do Red Lasu, lub na ripa do DT, ale z nim będzie ciężko.

Opublikowano

z tego co wiem możesz pracować legalnie dopiero od 16 roku życia :)

także pomysł o tym za rok jak skończysz gimbe :D

Ale slyszalem ze takze przyjmuja rocznikowo (w tym roku w sierpniu bede mial 16)

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Moja koleżanka z klasy pracuje od jakiegoś roku w restauracji, pomaga w kuchni i sprząta, ma 15 lat w tym roku 16. Powiem ci że poszukaj jakieś pracy właśnie w takim miejscu jak pizzeria czy coś, bo pracodawcy lubią nastolatków bo mało biorą kasy. Tylko będziesz tam pracował na czarno bo nie dostaniesz zatrudnienia.

Opublikowano

Nie lepiej przez neta coś zarobić? Przez PPA na przykład ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...