Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Patch 24.2.2010,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol ,juz kilka osub sie pytało czego wywaliło all z wr wczoraj, ituz wszedł nowy patch,nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale to chyba za dużo hackuw i ktos raporta wysłał a moze dziesiotki ludzi ;/ ,zaobserwowałem masakre ktura narastała zkażdym dniem otuż grajoc od poniedziałku(okolice prowadzenie starego patcha)do wczoraj liczba cheateruw wzrosła 5x, wiec juz wczoraj na co 2 romie na cqc było minimum ze 2 hackuw.I teraz przez aktualizajce nie hodzi ztego forum 99% hackuw bo prubowałem je odpalic.tak więc na razie zero cheateruw,ale do niedlgo potrwa za 5 dni znowu w full cheateruw, tego nawet 9-latek morze se napisac hacka na minimum super jumpa.......taka jest prawda.

Opublikowano

No niestety... W końcu czego się nie robi by nabić sobie kille?

Coraz więcej ich jest, ale tak było odkąd pamiętam (odkąd gram). Właściwie to już przywykłem i sobie radzę w ten sposób, że jak widzę haka to włączam swojego i mu daje popalić. Jednak bym wolał czasami by ich nie było wcale...

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

No prawda za 1rok juz nie bedzie mozna sobie normanie pograc bo wszedzie będa hacki ta gra juz schodzi na suki;/

kolego ja juz w to gram 3 lata,i ta gra juz dawno zeszla na psy-ZAWSZE BYLY HAKI,SA I BEDA.Pamietam jak dzis -sam pisalem haczki do tej gry :):):)

@ a co do haka to poczekajcie na nowy injector-wystarczy go podmienic i nawet stary hak bedzie wam dzialal:)

Opublikowano

up zgadzam sie z toba ze juz dawno ta gra zeszla na psy

ja gram od 2 lat i tez pamietam ze zawsze hacki byly i wiem ze nadal beda

choc jakos mogli by temu zapobiec

topic prosze cie uzywaj slownika ortograwicznego

bo takich bykow dawno nie widzialem

eh ...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Lol ,juz kilka osub sie pytało czego wywaliło all z wr wczoraj, ituz wszedł nowy patch,nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale to chyba za dużo hackuw i ktos raporta wysłał a moze dziesiotki ludzi ;/ ,zaobserwowałem masakre ktura narastała zkażdym dniem otuż grajoc od poniedziałku(okolice prowadzenie starego patcha)do wczoraj liczba cheateruw wzrosła 5x, wiec juz wczoraj na co 2 romie na cqc było minimum ze 2 hackuw.I teraz przez aktualizajce nie hodzi ztego forum 99% hackuw bo prubowałem je odpalic.tak więc na razie zero cheateruw,ale do niedlgo potrwa za 5 dni znowu w full cheateruw, tego nawet 9-latek morze se napisac hacka na minimum super jumpa.......taka jest prawda.

Może lepiej naucz się ortografii a nie topicy zakładasz no chyba by się ktoś z kapał Topic do zamknięcia chyba że tu wy jakąś dyskusje prowadzicie.

@edit:

RMCF uprzedziłeś mnie :D

Opublikowano

Taki płacz na forum od cheatów... cóż za ironia. Chcesz coś podobnego do wr? Pograj w crossfire. Zabulili za x-trapa i 0 hackerów.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Kto to muwi........Moja ortografia to muj problem.*** ci do tego.

może to i twój problem ale jak to się czyta to żal dupę ściska i jakoś strasznie razi - swoją drogą to może przestań grać w warrocka skoro ci hackerzy przeszkadzają ( piszesz na forum o hackach ) i zajmij się nauką bo jak już wejdziesz do realnego świata i zaczniesz takie babole ortograficzne sadzić to prędzej czy później spotkasz się z krytyką :angry:

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

ludzie żal żal żal to po co jesteście na tym forum tak sie pytam, to forum jest dla hackerów więc niech mi nie piszcie że nie jesteście hackerami bo w to nie uwiężę

@up

1ortografia dobrze jest

2sam jestem hackerem i ty też

3nie dało

john_cena_the_champ-11878.jpg
Opublikowano

Ortografia zajeb... nie powiem, ale tam to nie najważniejsze..

@Topic: Przeszkadzają ci hackerzy to zagraj w inną grę Battlefield 2, CoD:MW2, Combat Arms itp. itd.

@up: Większego obrazka już się nie dało?

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...