Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś zrobi mi talie? (inferno)

Endviv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem a mianowicie czy może mi ktoś zrobić dobrą talie na inferno? :/ Jak gram z przeciwnikami ja mam po 100+ kart a oni po 50 i same dobre. Jeśli ktoś by miał troche czasu to moj skype to Endviv i tam na pw dam passy i zrobi talie? 

Opublikowano

Napisz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/996524-szukamzaoferuje-pomocy-w-skladaniu-decku/#entry8136513

Jeżeli chodzi o deck to po pierwsze polecam Ci złożyć talie z 49 kart, ponieważ wtedy masz większe prawdopodobieństwo na trafienie się kart których w danym momencie potrzebujesz.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

kurde a ja myślałem, że trzeba 59 kart a nie 49 i teraz muszę na nowo robić, pomoże ktoś, mam 312 kart all? (mam 4 lvl)

@jak ty masz w talii 100 kart? Ty masz 9 lvl a ja 4 lvl i mam 312 lol?

Polecam kupować te zestawy za 12500 bodajże fajne karty z nich i potem ma się wiele kart i nawet ffajne jak na początek :)

Opublikowano

kurde a ja myślałem, że trzeba 59 kart a nie 49 i teraz muszę na nowo robić, pomoże ktoś, mam 312 kart all? (mam 4 lvl)

@jak ty masz w talii 100 kart? Ty masz 9 lvl a ja 4 lvl i mam 312 lol?

Polecam kupować te zestawy za 12500 bodajże fajne karty z nich i potem ma się wiele kart i nawet ffajne jak na początek :)

Czy ja pisałem ile mam kart? o.0

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...