Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent na walentynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , otóż mam problem , nie wiem co kupić dziewczynie na walentinees :D , mozecie cos doradzic ? jestem z nią 3msc   , 16 lat. z góry dzięki , za dobre odp + ;)

Opublikowano

W Biedronce są takie kulki do kąpania. W środku są kolczyki z pereł. Całość chyba za 9.99. W Tesco też można kupić 12 róż za 8 złotych. Polecam.

Uczeń
Opublikowano

W Biedronce są takie kulki do kompania. W środku są kolczyki z pereł. Całość chyba za 9.99. W Tesco też można kupić 12 róż za 8 złotych. Polecam.

kompania tak? 

Wiersz jej napisz. Dupy na to lecą, nawet te najbardziej wyuzdane. Tylko nie taki z internetu, bo to chuj a nie wiersz.

Tobie chyba wyuzdali mózg

#Top

Naszyjnik jakies perfumy najlepiej ^^

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

kompania tak? 

Tobie chyba wyuzdali mózg

#Top

Naszyjnik jakies perfumy najlepiej ^^

Nie wiesz, jak działa dziewczyna, więc wypierdalaj. A przynajmniej nie zwracaj się do mnie.

Opublikowano

Widzę, że nie potraficie rozmawiać na poziomie. Dodatkowo to nie forum o poradach miłosnych. Skoro nie wiesz co kupić dziewczynie na walentynki to widocznie jeszcze jej nie znasz. Gdybyś ją znał wiedział byś co lubi itp.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...