Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiecie kiedy wyjdzie UltimateClans2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc kiedy wyjdzie UC 2? :P

Było wyżej, od tych paru godzin A wiele się nie zmieniło xD Moge powiedzieć, że w tym tygodniu, Ty się na tą wersję nastawisz, a później doznasz rozczarowania xD

Co do dzisiejszych postępow, to nie za wiele, poprawiłem kilka rzeczy, ale to nadal nie koniec.

Nie chce też mówić wszystkiego, co ma UC2, bo nie będzie już takie ciekawe :D

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

@Up Będą własne cuboidy ?. I własne tagi nad nickiem ?

Tak, właściwie wszystkie nowe funkcje są oparte o nowe regiony, jednak nadal jest możliwość korzystania z regionów WorldGuard. Tagi nad głową również nie wymagają NameTagEdit, ponieważ będą one tworzone bezpośrednio w skrypcie, a nie poprzez wykonywaną komendę (w końcu ^^)

Opublikowano

Może kiedyś napiszesz plugin, taki sam jak skript, lecz mający więcej możliwości?

Opublikowano

Może kiedyś napiszesz plugin, taki sam jak skript, lecz mający więcej możliwości?

A o jakie możliwości Ci chodzi? Ze wszystkich propozycji itd, jedynie kolorowania tagu nad głową nie jestem w stanie wykonać. 

Opublikowano

Czyli za godzine xD?

Teraz zaczynają mi się ferie, więc będę miał dużo czasu, więc raczej napewno to skończę, jednak myśle, ze ten piątek jeszcze odpada, przepraszam :(

Opublikowano

A są szanse co do soboty albo niedzieli? Czekam z niecierpliwością na ten skrypt bo chcę startować edycje mojego serwera a że mój autorski plugin na gildie jest w fazie początkowego pisania to czekam na twój skrypt.

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się! Nie dość, że darmowy skrypt dostaniecie to jeszcze tyle wymagacie jakbyście płacili za to fortunę, jak będzie gotowy to będzie... jak nie możecie już wysiedzieć to użyjcie sobie factions i po problemie a nie tak sapiecie -.-

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...