Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobraniem gry

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak włączyłem rano o 7 pobieranie LC Shadow przez program Free Download Menager  3.9.3 Pobieranie zatrzymało się samo przy 91 % i przerwało jak chce wznowić automatycznie zrywa wznawianie ... Nigdy tak nie miałem na tym programie  Macie takowe problemy z tym programem ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To raczej nie problem związany z LC. :P Anyways, nie używam takich programów teraz, ale wcześniej nigdy nie było z nimi problemu. Może masz jakąś starą wersję, albo po prostu internet Ci szwankuje? Coś może Ci blokować pobieranie. Czy jak chcesz pobrać normalnie Shadow też Ci przerywa? 

Opublikowano

To raczej nie problem związany z LC. :P Anyways, nie używam takich programów teraz, ale wcześniej nigdy nie było z nimi problemu. Może masz jakąś starą wersję, albo po prostu internet Ci szwankuje? Coś może Ci blokować pobieranie. Czy jak chcesz pobraćarrow-10x10.png normalnie Shadow też Ci przerywa?

Hmm normalnie nie pobieram bo w programie mogę wznowić zawsze Jak muszę kompa wyłączyć hmm Ale dzieje mi się tylko tak przy pobieraniu LC

Pobieram nieraz filmy HD 2-5GB i nie przerywa nic   Jakieś pomysły od czego może to zależeć

Pobieram przez Mega i zobaczymy czy pobierze

A więc tak przez Mega pobrało się normalnie

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...