Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak sie dorobić

jacenty502

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam prośbę przeszedłem z pl1 na wyludniony serwer jak zarobic kr na lf 3 na handlu kosztuje około 10-15 mln

to mój ekwipunek lvl 12 statek leonov (chwilowo chce bic na niebiesko) 4 lasery lf3 2 lf2 i w 6 dronach lf 2 i konfa 6 osłon ao2 i druga 6 napędow tych najlepszych i hell storm 2  pp prawie 1 bije po 1950-2200

Nick: ⓉⒽⒺ ⓉⒺⓁⒺⓉⓊⒷⒾⓈ ⓅⓁ

Serwer: PL1

Firma: EIC

LvL: 15

Opublikowano

Tak jak up pisał, rozbudowywuj skylab i licytuj na handlu lf3 /b02 . Jak już będziesz miał połowe do SFE to możesz wybrać się na krychy. Tam już bedzie z górki . Potem na pall i wrotka składać ( zeta/kappa).

Opublikowano

Skylab podstawa, dobrze rozbudowany to duże dzienne przychody. jak już będziesz miał w miarę dobre wyposażenie to kryśki, jak narazie możesz też poszukać klanu i ziomków którzy pomogą Ci zbierać kredki.

Opublikowano

zrob 10bo2, jak masz jeszcze ta premke z misji to rob tak 2-3 transporty zlota sell 1 transport podkretka, zrob z 15-20lf3 i zdobac golca i bij krychy a jak jestes wytrfaly to strauneRy na x8

b6b78815.png

Opublikowano

dzieki za odpowiedzi prosze o niezamykanie tematu tak gdzieś to 25 odpowiedzi dojdziemy i można zamknąć

Opublikowano

Polecam kupić kredyty, rozbudować skylab, wylicytować około 15lf3,10-15bo2, następnie kupić irki tak do 5, potem wylicytuj reszte lf3 i reszte irkow, no i możesz dojść do klanu może jakiś cię wspomoże.. Jak zrobisz starą FE to leć na dk/mk ...

Opublikowano

Polecam kupić kredyty, rozbudować skylab, wylicytować około 15lf3,10-15bo2, następnie kupić irki tak do 5, potem wylicytuj reszte lf3 i reszte irkow, no i możesz dojść do klanu może jakiś cię wspomoże.. Jak zrobisz starą FE to leć na dk/mk ...

tylko jak wspowinałem jak urobić uri na lf3 a nie starą fe (strzelam na niebiesko już tym leonkiem)

Opublikowano

wspominalem nie chce golca wale na niebiesko 6 bo2 i 120 k oslon a w golcu 15 i 150 mniejsze koszty 

jeszcze jedno ile kosztuje bo2 na handlu w serwerze amerykański glob 4

Opublikowano

ech piszecie czy admin zamknął elo zmieniłem na vege mam 10 lf3 :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

admin zamykaj :D proszę o zamknięcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...