Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam informacji na temat metina z 2009 roku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. ;) Niedawno zacząłem pracę nad moim serwerem Metin2, klasyczny {Tak, tak pierdolcie że już taki jest i że są błędy i że mało ludu.. WCM}

Głównie potrzebuje informacji takich jak...

- Jaka była max broń wtedy (Czy bronie miały średnie, inny damage itd) i czy modele owych itemów były inne)

- to samo co do zbroji (Czy były inne wartości, wygląd itd itp)

- Gdzie były inne podłoża, tekstury niż w teraźniejszej wersji Polskiego metina

- Jakie dungeony były dostępne, a jakie były "skrócone" (Bo nie pamietam, ale w 08' nie było bodajże kawałka świątyni hwang itd itp.

Oraz wszystko co pamiętacie {Nie chodzi mi tutaj o to, że nie było Nindży, Sury mężczyzny tylko wbity miecz:P}

Dosłownie wszystko co pamiętacie, a co różni się od dzisiejszego Metina (nawet drop)

Po co to wszystko? Krótko - Mam plan postawić serwer, który będzie połączeniem nowości (no nie liczcie na cukierkowate pety i smoki jako wierzchowce, same najpotrzebniejsze a zarazem bardzo ułatwiające rozgrywke rzeczy, mało co do eq zostanie dodane itd) ze starymi rzeczami (skille, tekstury i różne takie) wszystko skompilowane w serwer medium z 99lvlem (Hard będzie jedynie wbicie lvl'a)

{Tak.. Groty nie będzie na jakiś czas :P}

aha i ps. Proszę o wypowiedź naprawdę obeznanych graczy w 'tamtej' erze Metina.

Z góry dzięki i pozdróweczki! ;)

­graphic.png

Opublikowano

Ja pamiętam łowienie od 7 lub 17 poziomu(nie pamiętam dokładnie ale na pewno taki albo taki)

i większy exp niż obecnie na PL'u.

Lowienie od 7 ;)) za misje sie chyba wedke dostawalo ;d

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

expowiska kończyły się na czerwonym lesie, miecz max bojowy, tak samo zbroja max stalka.

dungeony to DT, a czy inne były? na pewno nie było żadnej baronówny pająków itp jak teraz, atlantydy tez nie

sygna.jpg

Opublikowano

Okej. To syriusze i tym podobne usunę grote wygnańców na ten czas zablokuje.

A co do średnich... Słyszałem, że kiedyś nie było zatrutego miecza, a FMS nie miał średnich.. Moim zdaniem to miało by sens bo teraz truta +9 25 sr kd przykładowo +4 i idzie wybić cały spot setaou bez większych problemów.

­graphic.png

Opublikowano

Okej. To syriusze i tym podobne usunę grote wygnańców na ten czas zablokuje.

A co do średnich... Słyszałem, że kiedyś nie było zatrutego miecza, a FMS nie miał średnich.. Moim zdaniem to miało by sens bo teraz truta +9 25 sr kd przykładowo +4 i idzie wybić cały spot setaou bez większych problemów.

No tak, nie było szmaragdowych stalek i trytona.

Zostało to dodane 2-3 lata temu dopiero.

Opublikowano

No tak, nie było szmaragdowych stalek i trytona.

Zostało to dodane 2-3 lata temu dopiero.

Wiem, wiem :) Ja to wszystko m/w pamiętam ale staram się by ktoś to ma trochę lepszą pamięć mi poprzypomniał co kiedyś było (sam gram w Metina od 08')

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...