Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] csyt2.eu

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to się mówi chinskie zawsze gówno więc nie polecam padnie szybciej niż powstanie :) prezentacja to się też nie postaraliscie

Sam jesteś gówno.

Maść na ból dupy potrzebna ? 

Spierdalaj na te serwery bez klimatu z milionem chujowych broni, map, bossów metinów i resztą tego całego syfu na tych Legolandach dla plebsu.

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Zgadzam się z UP teraz to serwery to gówno nie co że każdy serwer na IS to zazdrość ku**a w tym kraju jest taka że polak, polaka okrada więc to się w głowie nie mieści. A te serwery stare chińskie nie były wgl pod IS i one były o wiele lepsze niż teraz. Więc polecam i zapraszam w piątek :).

PS. J3BAĆ BIEDE !

ddz8gi.png

Opublikowano

Po prostu pięknie ;D nie mogę sie doczekać na start :) ja to już zapomniałem że taki serwer istniał ;D a grałem na nim.. :) to były czasy... csyt2 ghwww zxyt2 haha :D pamiętam jak wracałem z  gimbazy i szybko na kompa bo trzeba było expić !  

Opublikowano

Po prostu pięknie ;D nie mogę sie doczekać na start :) ja to już zapomniałem że taki serwer istniał ;D a grałem na nim.. :) to były czasy... csyt2 ghwww zxyt2 haha :D pamiętam jak wracałem z  gimbazy i szybko na kompa bo trzeba było expić !  

Ja to czasem wstawałem o 5 rano jak moi rodzie do pracy i expiłem aż do wyjścia z domu :D

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

ghwww to bylo cos kupowanie itemow z navi za 10$ max od chinczyka platnosc paypalem za 10$ jestes krolem :D

poczekam na ten serwer zobaczymy

GaimdKk.jpg

Opublikowano

LVL obok nicku możecie dodać, resztę zostawcie - WBIJĘ!

No nie właśnie bo taki ma być właśnie klimat tamtych czasów.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Kurde na 100% zagram :D Csyt2 to był naprawdę świetny serwer,jak zresztą wszystkie w czasach 2009-2010.Tylko niech nie będzie żadnych problemów ze startem.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

hah pamiętam gdy się expiło na sohan. Napewno zagram ^^

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Tak się spuszczacie a zobaczycie, że to nie będzie to samo. Same polaczki znające na pamięć metina wbiją i tylko będzie schemat exp ---> kasa ----> exp ----> ulepszanie eq. Kiedyś chinole miały to w sobie a w szczególności wspaniały csyt, że metina się odkrywało krok po kroku, jakieś chinole latały, wpisywało się w jutube "jak zarejestrować się na prywatnym serwerze csyt2", był klimat. Jak bym mógł cofnąć się do czasów csyta i grać z dawnym poziomem w niego to wtedy było by spoko. A tak to będzie kolejny szary, nudny serwer metin2 tylko ze starą sentymentalną nazwą. Tych czasów się już nie da przywrócić, niestety, nie oszukujmy się. Wiem co chcecie napisać ale: nie nie jestem żadną konkurencją czy chuj wie po prostu wyrażam swoją opinię :)

Opublikowano

No no, kto by pomyślał.

CSYT2 był jednym z lepszych serwerów swego czasu.

Klimatu tamtego serwera nie przywrócicie, a to ze względu na brak 'chinoli' oraz lagów <3 .

A tak na serio to czekam na serwer, dobrze się zapowiada.

Życzę powodzenia administracji, aby serwer ruszył bez większych problemów! ;)

Opublikowano

Tak się spuszczacie a zobaczycie, że to nie będzie to samo. Same polaczki znające na pamięć metina wbiją i tylko będzie schemat exp ---> kasa ----> exp ----> ulepszanie eq. Kiedyś chinole miały to w sobie a w szczególności wspaniały csyt, że metina się odkrywało krok po kroku, jakieś chinole latały, wpisywało się w jutube "jak zarejestrować się na prywatnym serwerze csyt2", był klimat. Jak bym mógł cofnąć się do czasów csyta i grać z dawnym poziomem w niego to wtedy było by spoko. A tak to będzie kolejny szary, nudny serwer metin2 tylko ze starą sentymentalną nazwą. Tych czasów się już nie da przywrócić, niestety, nie oszukujmy się. Wiem co chcecie napisać ale: nie nie jestem żadną konkurencją czy chuj wie po prostu wyrażam swoją opinię :)

No dobra,może wtedy były inne czasy,mało kto wiedział o co chodzi.Ale to nie znaczy,że ten serwer to lipa będzie.Wielu osobom może się spodobać ten stary klimat.Starych czasów nie da się przywrócić,ale część klimatu można :) Swoją drogą to nie rozumiem narzekania ludzi.Był taki okres,kiedy ci 2 dzień powstawały tematy typu ''stary metin2'' i ludzie pisali ile to by dali,by taki serwer powstał.Powstał,a tu narzekanie.Ten serwer może się spodobać starszym graczom,bo nowi,którzy nie znali klimatu starego metina raczej tego nie tkną.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

No dobra,może wtedy były inne czasy,mało kto wiedział o co chodzi.Ale to nie znaczy,że ten serwer to lipa będzie.Wielu osobom może się spodobać ten stary klimat.Starych czasów nie da się przywrócić,ale część klimatu można :) Swoją drogą to nie rozumiem narzekania ludzi.Był taki okres,kiedy ci 2 dzień powstawały tematy typu ''stary metin2'' i ludzie pisali ile to by dali,by taki serwer powstał.Powstał,a tu narzekanie.Ten serwer może się spodobać starszym graczom,bo nowi,którzy nie znali klimatu starego metina raczej tego nie tkną.

Kolega Ci napisał czemu będzie jak będzie. I taka jest prawda. Każdy już umie grać, wie gdzie expić itd. Serwer dobry, ale nie na 2014 rok. Wbijajcie bo pewnie warto, ale mówię, radze nie nastawiać się na szok i kisiel w majtkach po wbiciu, bo po prostu nie ma powodu. Powodzenia przy starcie :)

Opublikowano

dlaczego tak twierdzisz ? Ja np. zagram bo nie lubie bzdetów typu lv cap 150+, pety, pierdyliard zbroi i broni. Najlepszy dla mnie serwer jest własnie tego typu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...