Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plugin PVP Arena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem postawić serwer pvp+. Co oznacza ten "+" ? Już wyjaśniam. Serwer ten bazuje na możliwościach pluginu "PVP Arena", czyli trybach takich jak: CTF, CTP, TDM, DM. Plusik oznacza, iż nie jest to zwykłe pvp, lecz z bronią palną która urozmaica zabawę, ale okej, przejdźmy do rzeczy.

Spawa polega na tym, iż potrzebuję status areny na tabliczce, tak aby gracze wiedzieli, ilu graczy jest na arenie i czy można dojść do lobby, czy gra już trwa. Niestety nie znalazłem żadnego rozwiązania tego problemu. Może robię coś źle lub nie wyczytałem nigdzie tego iż tabliczkę robi się w taki sposób. Czy jest możliwość dopisania w kodzie javy, czegoś takiego jak właśnie ten status? Powiem wam szczerze, że jeszcze nie umiem edytować pluginów, bo nie było mi to potrzebne, dlatego żadne kody (itp.) mi nie pomogą. Chyba, że będzie to jakiś plik tylko do podmiany. Potrzebowałbym gotowy plugin z taką opcją. Bardzo mi zależy właśnie na tym pluginie, gdyż chcę aby wszystkie areny były tworzone przy pomocy tego pluginu. Jest on dość dobrze rozwinięty i bardzo łatwo go ogarnąć .

Liczę na waszą pomoc, mam nadzieję że nie wymagam zbyt dużo i da się coś zrobić w tej sprawie. 
Pozdrawiam MoojegoPL.

(Proszę o przeniesienie, bo omyłkowo wpisałem to do nie tego działu. Przepraszam. )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...