Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin

Niktos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w metina graja same dzieci, nazywane czesto metinczykami :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ogolnie wole world of wacraft - global

metin ssie pod kazdym wzgledem

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

metin w sumie fajna gierka taka łatwa do opanowania i nie mecząca ale niestety tylko przez jakis czas pozniej to sie monotonne i denne robi ale trzeba przyznac ze potrafi wciagnać

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Moim zdaniem Metin to syf, już Tibia ma większa fabułę od tej gry! Grałem w te 2 gry i Tibia jest lepsza, która ma grafikę 2d. Najlepszą grę jaką dotąd spotkałem to Silkroad. Grałem w l2, wow też fajne gierki ale mi nie przypadły do gustu jak silk ;]

Opublikowano

Metin2 to badziewie .... np dobiłeś 80lvl wydałeś 700zł na IS i tym podobne... grałeś 2 lata .. a jakiś noob co sam nie umie dobić

2lvl na dzikich psach okrada cię z tych itemów których potem nie możesz odzyskać bo gm nie ruszy tyłka i ma to głęboko w nosie że straciłeś EQ. Wrzystkim adminom metina

zależy żebyś cały czas wysyłał SMSy na ich śmierdzące SM za które oni dostają kasę. Potem już możesz w to nie grać im tylko chodzi o kasę dlatego ja nie wydam grosza

na IS !

Opublikowano

Dla mnie to też jest gówno, nie wiem co w wniej widzicie. Po za tym mam wrazenie ze jest mózgojebny po tym co zauważyłem w autobusie.

76561198001815076.png
Opublikowano

jesteś

Aha.

Czytasz ksiazki ? Nie.

Napewno jestes obibokiem, nieukiem , smieciem .

Moge tak Cie nazwac ? Nie.

O gustach sie nie dyskutuje.

Gram w takze w cs'a ;]

Gra jest swietna , ale nie fascynuje i wciaga tak jak metina .

Ale gazdy ma inny gust . O nim nie warto dyskutowac.

Najlpiej zakonczyc ten temat.

Opublikowano

Grałem w Metka ale moim zdaniem niejest zafajną grą, ale to jest zawsze coś innego grałem w pełno gier MMORPG

Kalonline, Silkroad, L2, Metin2, Cabal i inne xD

i zawsze grałem na zmiane w te gry bo czegoś mi brakowało ;/

aktualnie mi się znudziło i w nic nie gram :)

Opublikowano

Metin2 to badziewie .... np dobiłeś 80lvl wydałeś 700zł na IS i tym podobne... grałeś 2 lata .. a jakiś noob co sam nie umie dobić

2lvl na dzikich psach okrada cię z tych itemów których potem nie możesz odzyskać bo gm nie ruszy tyłka i ma to głęboko w nosie że straciłeś EQ. Wrzystkim adminom metina

zależy żebyś cały czas wysyłał SMSy na ich śmierdzące SM za które oni dostają kasę. Potem już możesz w to nie grać im tylko chodzi o kasę dlatego ja nie wydam grosza

na IS !

Jesteście śmieszni :)

1. O gustach się nie dyskutuje :)

2. Jako wady głównie wymieniacie społeczność która jest na Metin2.PL(GameForge jest tak samo zainteresowany graczami jak [był] GameTribe)

Zalecam zagranie na US'ie i zapomnienie o PL'u. GM'owie to faktycznie koszmar- mówiąc o naszym metinie.

Jeśli was nudzi expienie monotonne to radze znaleźć znajomego który trochę gra w metina i pójść sobie na priva, przy okazji powinien wam pomóc.

A jeśli nie macie ochoty zaczynać z Metinem to nie podawajcie bezsensownych powodów :)

@ileś tam up

Tak fabuła w Tibii rox

BGM też wymiata \m/

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Hmm, co do Metin'a to ta gra dla mnie jest po prostu beznadziejna.

Pograłem może 4 godziny i wywnioskowałem, że w taki chłam się grać nie da.

Nie będę wymieniał co jest złe, a co dobre. Dodam tylko, że szkoda ściągać 400mb.

Ale jak to kolega wyżej napisał o gustach się nie dyskutuje.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

ja bym metina już nie nazwał grą już... znam 10 osób które zrobiły sobie z tego komunikator ... stoją sobie w jakimś mieście i po prostu piszą sobie z innymi ....

dla mnie to "coś" jest po prostu beznadziejne ;/ te expienie ... które nigdy się nie kończy ;/ gra na dłuższą metę nie ma sensu jak masz siedzieć po kolka a może kilkadziesiąt godzin przed pc i tracić czas .... to głupota, a nie wspomnę o tej nie zliczonej ilości ludzi którzy łażą i proszą o jakieś itemy, mnie to osobiście denerwuje ...

DNO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...