Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz ulubiony YouTuber :3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim ulubionym YouTuber'em jest IsAmUxPompa i TheNitroZyniak. Robią tak popieprzone filmy, że kiedy je oglądam to mam śmiechawe jak po Weedzie :P

Z całym szacunkiem, ale dla nich to tylko śmiech z politowania, szczególnie dla zyniaka.

Moim jest Bananowy Janek, ponieważ prowadzi fajną serię o najgorszych grach wszech czasów, oglądanie to przyjemność; oraz

Azjatycki Cukier - dla niej mogę nawet oglądać dłuższe filmy o robieniu makijażu, ale jest prześliczna :P

Mr. freeman - pewnie każdy widział jego filmiki. Bardzo inteligentny człowiek rozmawiający na tematy, które są rzadko poruszane.

sygna.png

Opublikowano

polishadam28 - polewka w chuj (koleś mieszkający w ameryce pokazuje w ciekawy sposób jak zyje się tam a jak tutaj :)

polecam obejrzeć filmik pt. polishadam28 powrót :)

Opublikowano

Abstrachuje,

Gimper,

SA Wardega (wielkie propsy, naprawdę niezłe filmy. Ja, ktory się rzadko śmieje nie mogłem na niektórych wytrzymać się nie śmiać)

Scifun

Polimaty,

Fermionika,

Adbuster,

5sposób na

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Nitro robi bekowe filmiki jak dzwoni do kogos

CTSG super gra jak i komentuje

Mateuszvlog pozytywny gosciu robi niezle beki

bungo21 fajnie gra jak i komentuje

Adbuster testuje rozne produkty i wali dosc suche suchary

TubeRaiders fajne wyprawy robia

NieKrytyKrytyk Smiesznie opowiada i komentuje

TheBeeczka za komentowanie i gimbusa

Adi-G uploaduje niezle remixy i techno itp.

5 sposobów na.. dobre robia rzeczy

Abstrachuje super parodiuja

Ravgor fajny performer

Wapniak to samo co ravgor

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Jjay i stary kanał ctsg(minecraftPL)

z tych nowych to nitrozyniak, bungo21, Pewdiepie i HowToBasic

graphic.png

Opublikowano

skkf - ma swój serwer minecraft ;D nagrywa fajne filmy i czasem daje jakieś pomysły np do minecrafta i można od niego wziąść pare gier ;D

Typowa opinia dziecka mc, bo ma serwer to znaczy że dobry youtuber? jesteś śmieszny typie.

Opublikowano

Widzę, że nie jedyny z tego forum znam rozwojowca. Kanał przydatny w życiu.

Z graczy - Skkf - ktoś powie, że Minecraft a ja powiem, że ma innowacyjne pomysły (Serwer Hardcore, dawniej Creative - mc.skkf.net, Kwadratowa Masakra)

Teraz zabrał się za vlogi. Niby na miesiąc ale jeśli mu się spodoba to będzie i dłużej.

Jeśli chodzi o JJayJokera to był to rewolucjonista polskiego youtub'a ale przegrał z dziećmi które jedyne co widziały to Minecraft. Miał bardzo słaby kontakt z widzami dlatego nawet się nie pożegnał.

I jeszcze jeden Kamil Scheicht. Może i nie najlepszy ale zrobił mieszankę vlogów z grami w jedym filmie. Coś czego nikt (chyba, że o czymś nie wiem) nie powtórzył. A jeśli już to nie w takim stylu. Niestety zawiesił kanał ale w porównaniu z JJayem pożegnał się.

Sugeruję by napisać czemu ich lubicie bo w obecny sposób (wypisanie listy) robi się spam a nie dyskusja.

Typowa opinia dziecka mc, bo ma serwer to znaczy że dobry youtuber? jesteś śmieszny typie.

W sumie to on go stworzył ale został przejęty przez ekipe CravServ bo teraz to oni nim sterują. Ale po co te nerwy? Jest to jedyna osoba nagrywająca minecraft'a którą oglądam. Pierwszy serwer hardcore w Polsce - czy to nie brzmi innowacyjnie? Poza tym ten serwer istnieje od początku jego nagrywania. Dawniej był to jeden z pierwszych serwerów Creative jak wspomniałem wcześniej. A jeszcze wcześniej - pod tym samym adresem był to serwer dla jego znajomych.

Opublikowano

TheKamil denerwuje mnie jak ktoś ocenia youtubera "bo ma serwer". Takich ludzi ocenia się pod kątem treści, sposobu ich prezentowania lub różnorodności gier. BTW popularność minecrafta na YT zaczęła się od CTSG a nie od skkf-a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...