Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz ulubiony YouTuber :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.
Piszcie kto jest Waszym ulubionym YouTuber'em i dlaczego.

Moim ulubionym YouTuber'em jest IsAmUxPompa i TheNitroZyniak. Robią tak popieprzone filmy, że kiedy je oglądam to mam śmiechawe jak po Weedzie :P

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od czasu do czasu oglądam horrojki u Roja, na bieżąco obserwuje '5 sposobów na', rzadko patrzę czy coś BrzydkiBurak nie dodał, a tak to nie mam czasu na oglądanie, chyba że jest jakaś ciekawa seria np. Heavy Rain kiedyś tam oglądałem u CTSG. Teraz jeszcze wyczekuję na jedną grę z klimatu horroru na kanale u Roja, ale na razie wersja Alpha gry.

Opublikowano

AbstrachujeTV

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

NaffNaff - śmieszne, wyreżyserowane parodie. BrzykiBurak - Burak z internetu, co mądrze gada. Abstrachuje TV - chyba każdy zna, więc wyjaśniać nie trzeba. :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

EthosLab

bo ogarnia, a inni śmieją się z własnego lamienia i irytuje mnie oglądanie ludzi gorszych ode mnie

PS. Większość polskich let's playerów robi szit dla gimbów, żeby tylko hajs był.

No i oczywiście burak jeśli o inną tematykę chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...