Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPA, ile za pobranie z Czech?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, moi kumple są w Czechach, i mają kilka Czeskich startówek, i mam pytanie. Jeśli ja im wyślę jakiś link (mowa tu o ppa, na seriwsie np. firecash), to piniundze mi normalnie wpłyną na konto firecash? I jeśli tak, to ile mniej więcej kasy jest za pobranie z Czech? Bo nie wiem, czy się to w ogóle opłaca.

Opublikowano

Startery nie są puste. Mają tam po kilka koron, nie wiem dokładnie ile.
A wie ktoś, czym są regulowane ceny, że np. raz dostnę 0.20$, a nastepny plik za 1.43$?

Opublikowano

Wiem że już była odpowiedź, ale tak przyjmą Ci.

PS
Ile już zarobiłeś?

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Startery nie są puste. Mają tam po kilka koron, nie wiem dokładnie ile.

A wie ktoś, czym są regulowane ceny, że np. raz dostnę 0.20$, a nastepny plik za 1.43$?

Regulowane są wypełnioną ofertą. Masz kilka, kilkanaście ofert dostępnych dla danego kraju, jedna jest za 0.20$, druga 1.43$, a trzecia za 10.54$ (przykładowo). Za którą dostaniesz kasę - zależy tylko od tego, którą wybierze twoja ofiara. Po za tym z reguły te po niższej stawce charakteryzują się większą konwersją, aniżeli te po wyższej.

1567846744.png
Opublikowano

Nie zarobiłem jeszcze nic :/ dopiero dzisiaj coś tam im powysyłam. Bo jeszcze kilka miesięcy temu bawiłem się w ppa, ale skończyło się na tym, że nie potrafiłem dokończyć robienia programu w vb.net :D

Opublikowano

Nie zarobiłem jeszcze nic :/ dopiero dzisiaj coś tam im powysyłam. Bo jeszcze kilka miesięcy temu bawiłem się w ppa, ale skończyło się na tym, że nie potrafiłem dokończyć robienia programu w vb.net :D

Ale nie musisz robić programów. Możesz fake'i wysyłać.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...