Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne bocenie / Prośba o wrzucenie BoL'a - kilka limitów.

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

1.Jaki skrypt pobrać i jak to wszystko ustawić, aby bot automatycznie wchodził do gry, wybierał championa i tak w kółko.

W skrócie:

Jak ustawić BOL'a na lvling smurfa?

2.Jeśli ustawię już skrypty i mam pierw włączonego Bol'a, a później włączam LoL'a i wchodzę do gry, jak uruchomić BOL'a lub jak go skonfigurować aby się włączył? Gra Ja vs jakiś bot z customa 

Opublikowano

prawda. Sam nie używałem i również słyszałem o nim negatywne opinie. (Ze nie zaczyna sam gier, że trzeba samodzielnie go startować za każdym razem)

Sam prosiłem o jakiegoś innego bota jednak nie otrzymałem odzewu więc chyva nie ma dużego wyboru.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Bot nie startuje samodzielnie. Rozegra 1 grę i dalej stoi w miejscu. 

Nie opłaca się grać pvp, tylko na boty. Na normalu nie ma co próbować wygrać ze skryptami na sorakę, bo musisz mieć ogar team. Po za tym ta soraka ma 4 lvl w 10 minucie, bo zamiast chodzić za 1 osobą to lata raz za midem, raz za toperami, a raz za carry.

Do tego można wyłapać bana. Wystarczy, że ktoś cię zgłosi.

Nie polecam. Lepiej kupić na allegro boosta od 1 do 30 lvl'a za ok 30 zł

Arcymistrz
Opublikowano

Pomijając to pytanie.

Mam problem, ponieważ BoL nie uruchamia mi się podczas gry klienta i nie wiem czemu.

Wersja, którą pobrałem ze strony wywalała błąd, więc pobrałem jakąś inną z forum gdzie ktoś też miał taki problem. 

Jak to rozwiązać? 

Opublikowano

Pomijając to pytanie.

Mam problem, ponieważ BoL nie uruchamia mi się podczas gry klienta i nie wiem czemu.

Wersja, którą pobrałem ze strony wywalała błąd, więc pobrałem jakąś inną z forum gdzie ktoś też miał taki problem. 

Jak to rozwiązać? 

Chodzi Ci o to, że nie może się zainicjować do gry, kiedy jest uruchamiana? Masz ustawioną wersję na Lastest?

8372383248.png
Arcymistrz
Opublikowano

Chodzi Ci o to, że nie może się zainicjować do gry, kiedy jest uruchamiana? Masz ustawioną wersję na Lastest?

Miałem problem z "Failed to download", więc na forum przeczytałem temat z tym numerem 12783 i pobrałem tą wersję co tam dali i na niej mam błąd, bo najnowsza ze strony nie działa.

Opublikowano

Miałem problem z "Failed to download", więc na forum przeczytałem temat z tym numerem 12783 i pobrałem tą wersję co tam dali i na niej mam błąd, bo najnowsza ze strony nie działa.

Ostatnio BoL miewa problemy z połączeniem do ich bazy danych. Tutaj właśnie leży ten błąd. Radziłbym zaczekać, ewentualnie zgłosić się do kogoś po zaktualizowanego BoL'a, któremu działa.

8372383248.png
Opublikowano

Mi wszystko działa ,ale żeby nie zakładać nowego tematu to spytam się tutaj ,czy da radę tego bota jakoś eee... Postawić na nogi? Sprawdziłem go właśnie przed chwilo i działa jakby był upośledzony ,przkleja się do adc i nie puszcza go ,łazi za nim i nawet nie autoattackuje przeciwnika ,a kiedy zdechnie to takie "Ooo umarł" i cofa się do bazy ,gdy adc ma mało hp i się recalluje zamiast stać pod towerem i zbierać expa to też się cofa razem z nim ,po prostu gra jak upośledzony ,toć to widać na WIELE TYSIĘCY KILOMETRÓW ,że to jakiś bot! Nawet początkowy gracz bez nóg ,rąk i z porażeniem mózgowym będzie grał lepiej ,chociaż będzie autoattackował przeciwnika/używał skilli -.-. Co do autora tematu ,to negatywne opinie to za mało powiedziane ,miniony są bardziej pomocne z tego co zauważyłem ,gdyż ten bot używa tylko W+E i nic więcej!

Takie jest moje zdanie po testach ,może to wina jakiś złych konfiguracji w co wątpię ,nie ważnę jutro posprawdzam czy nie da się tego zrobić.

Opublikowano

Miałem problem z "Failed to download", więc na forum przeczytałem temat z tym numerem 12783 i pobrałem tą wersję co tam dali i na niej mam błąd, bo najnowsza ze strony nie działa.

Jak rozwiązałeś ten problem failed to download? A co do tematu to ta soraka to tylko na boty się nadaje.

Opublikowano

Mi wszystko działa ,ale żeby nie zakładać nowego tematu to spytam się tutaj ,czy da radę tego bota jakoś eee... Postawić na nogi? Sprawdziłem go właśnie przed chwilo i działa jakby był upośledzony ,przkleja się do adc i nie puszcza go ,łazi za nim i nawet nie autoattackuje przeciwnika ,a kiedy zdechnie to takie "Ooo umarł" i cofa się do bazy ,gdy adc ma mało hp i się recalluje zamiast stać pod towerem i zbierać expa to też się cofa razem z nim ,po prostu gra jak upośledzony ,toć to widać na WIELE TYSIĘCY KILOMETRÓW ,że to jakiś bot! Nawet początkowy gracz bez nóg ,rąk i z porażeniem mózgowym będzie grał lepiej ,chociaż będzie autoattackował przeciwnika/używał skilli -.-. Co do autora tematu ,to negatywne opinie to za mało powiedziane ,miniony są bardziej pomocne z tego co zauważyłem ,gdyż ten bot używa tylko W+E i nic więcej!

Takie jest moje zdanie po testach ,może to wina jakiś złych konfiguracji w co wątpię ,nie ważnę jutro posprawdzam czy nie da się tego zrobić.

Bo ten bot to jedynie autofollow, autobuy i autoward - dlatego recalluje. Nic więcej nie wyciągniecie z tego skryptu.

Arcymistrz
Opublikowano

Niestety wersja wrzucona przez LeeSionora nie działa.

1.Proszę, aby osoba, której działa aktualnie BoL wrzuciła go tutaj (wgrany na hosting ze swojego komputera) zgodnie z regulaminem + skan. Dam klika limitów.

2.Jaki skrypt na Katarine jest najlepszy?

Opublikowano

Niestety wersja wrzucona przez LeeSionora nie działa.

1.Proszę, aby osoba, której działa aktualnie BoL wrzuciła go tutaj (wgrany na hosting ze swojego komputera) zgodnie z regulaminem + skan. Dam klika limitów.

2.Jaki skrypt na Katarine jest najlepszy?

Ja polecam Katarina Combo, przykład działania - D3 Anonymousa. :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...