Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Lagi itp.

djmike16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Metinem. Postac loguje sie dlugo a kiedy juz sie zaloguje wszystkie sklepy laduja sie bardzo wolno, najpierw kilka sklepow, potem reszta itp. Po za tym jest zero reakcji, taki jakby lag, kiedy klikam na sklep lub jakas osobe nic sie nie dzieje, wszyscy stoja caly czas w miejscu, czsami zaskoczy na sekunde lub dwie i znowu lag. Po jakims czasie (2-3 minuty) samo mnie wylogowuje. Zadko lecz czasami uda mi sie normalnie zalogowac. Dzieje sie tak glownie na ch1 choc na innych ch tez czasami. Neta mam dosc dobrego a w przeszlosci nigdy nie mialem takiego problemu. Nie moge wogole grac. Kiedy proboje sie znowu zalogowac dzieje sie to samo. Co to moze byc?

Opublikowano

Podaj parametry swojego komputera.

Wyłącz Firewalla.

Jeżeli wcześniej było ok to może przywracanie systemu?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Kompa mam dobrego, przynajmniej do tej gry.

q6700, radek hd4890, 2gb ramu

A skoro to wina serwero to dlaczego nikt inny sie na to nie skarzy i graja normalnie?

Wylaczylem firewall i nie pomoglo

majac na mysli kiedys, chodzilo mi z rok temu, nie mam juz tego dysku twardego itp wiec przywracanie odpada

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeinstaluj metka ... zobacz czy w tle nie masz uruchomionych zbednych programow ktore moglby zamulac lacze badz samego kompa ....przeczysc komputer programikami typu cleaner ... mozesz nawet go wyczyscic w srodku . zrob test wydajnosci kompa i jego podzespolów.

Opublikowano

Przeinstaluj metka ... zobacz czy w tle nie masz uruchomionych zbednych programow ktore moglby zamulac lacze badz samego kompa ....przeczysc komputer programikami typu cleaner ... mozesz nawet go wyczyscic w srodku . zrob test wydajnosci kompa i jego podzespolów.

To nie ma nic wspólnego... Owszem można wyłączyć "zamulacze" działające w tle ale to wszystko zależy od serwerów Gf'a, nie od naszych komputerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...