Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layout Vexonia ~ Royal

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako natknąłem się na strone

http://mt2host.com/Home/Templates

i nie wiem dlaczego oferują mój projekt  o.O (ROYAL)

Layout robiłem pół roku temu na potrzeby serwera w którym miałem być w Teamie, serwera nie ma, pieniędzy za grafike nie ma.

Posiadam z tym layem miłe wspomnienia, bo pamiętam jak siedziałem w wakacje przez cały dzień nad nim :)

Skoro ta strona ma mój projekt to czemu Wy nie? Udostępniam Wam samo psd, kodu nie posiadam.

Może jest słaby, ale fakt faktem.

Screen:

xr2r9gN.jpg

DL:

https://mega.co.nz/#!LlAA3RSa!KPdeO0_78o2zmvP7ZfzG31Wu6K9Rknp3-kcxiHa7BzM

Skan:

http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/screenshooter-legacy/cw-cwvnelycswfzklayhvyj.jpg
Opublikowano

No dosc fajna ;))

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ale co, ukradli Ci ją? Pisałeś z nimi o tym? 

Nie, od miesiąca czy jakos tak jest na tej stronie.

Za każdą  "Templatkę" chcą 200 zł, ja za tą stronie nawet grosza nie dostałem.

Specjalista
Opublikowano

Bardzo ładne :)

Przyjazna dla oka,i wgl moim zdaniem wszystko ładnie się prezentuje :)

Plusik dla Ciebie ;)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Normalna rzecz, ja pamiętam jak jakiś turek podpisywał się pod moimi pracami. Później go wyśmiali, bo nawet nie potrafił zrobić 2 razy gorszej pracy niż te które dodał do portfolio (moje) :D

Opublikowano

Normalna rzecz, ja pamiętam jak jakiś turek podpisywał się pod moimi pracami. Później go wyśmiali, bo nawet nie potrafił zrobić 2 razy gorszej pracy niż te które dodał do portfolio (moje) :D

"(moje)" 

Cieszę się przemysławie na prawdę ciesze się niezmiernie że ktoś podszywał się pod twoje prace ;)

Opublikowano

Layout robiłem pół roku temu na potrzeby serwera w którym miałem być w Teamie, serwera nie ma, pieniędzy za grafike nie ma.

Nie wiem na ile to zdanie jest prawdziwe, w każdym bądź razie w .psd są elementy po niemiecku. Skoro całośc bazuje na jakimś gotowcu z epvp to nie podpisuj się pod nim jako swoje dzieło. Wystarczyło poukrywać warstwy z polskimi nazwami i uwidocznić te z niemieckimi. Tutaj takie przykłady:

by-pqubmwrjwdtjbmyqnviv.jpguw-loigmhpfbroqkgvnnmjo.jpg

Co do samego projektu to troche logo słabo się komponuje z resztą strony, czcionka w każdym elemencie strony jest różnych rozmiarów i ogółem szału nie robi.

lrip.png
Panel administratora Metin2 specjalnie dla MPCForum.pl

Oceniajcie, dawajcie nowe pomysły i krytykujcie, wszystko po to, aby jak najszybciej pojawił się na MPC!

Opublikowano

Nie wiem na ile to zdanie jest prawdziwe, w każdym bądź razie w .psd są elementy po niemiecku. Skoro całośc bazuje na jakimś gotowcu z epvp to nie podpisuj się pod nim jako swoje dzieło. Wystarczyło poukrywać warstwy z polskimi nazwami i uwidocznić te z niemieckimi. Tutaj takie przykłady:

by-pqubmwrjwdtjbmyqnviv.jpguw-loigmhpfbroqkgvnnmjo.jpg

Co do samego projektu to troche logo słabo się komponuje z resztą strony, czcionka w każdym elemencie strony jest różnych rozmiarów i ogółem szału nie robi.

Strone robiłem pół roku temu, bazowałem na niemieckim psd z e*pvp, tylko wszystkie elementy robiłem sam.

like czy posiada is?

jak to psd jest, bez kodu

Opublikowano

Bardzo przejrzysta i klimatyczna templatka.

Nie zamierzasz nic robic z tą kradzierzą? o.O

Nie, nie mam czasu oraz nie interesuje mnie ten hosting.

Wy macie PSD, oni posiadają teraz, tylko kod :)

Opublikowano

Nie, nie mam czasu oraz nie interesuje mnie ten hosting.

Wy macie PSD, oni posiadają teraz, tylko kod :)

Z drugiej strony to nie bardzo się w tym orientuję, ale być może, że po zakodowaniu szablonu psd mają w części do niego prawo.

Orientujesz się może, skad go mają?

5omic072lr6b.png

Opublikowano

Nie, od miesiąca czy jakos tak jest na tej stronie.

Za każdą  "Templatkę" chcą 200 zł, ja za tą stronie nawet grosza nie dostałem.

Za każdą nową templatkę*, te się dostaje za darmo (razem z CMSem). :p

Opublikowano

"(moje)" 

Cieszę się przemysławie na prawdę ciesze się niezmiernie że ktoś podszywał się pod twoje prace ;)

ty też się zaliczasz do tych idiotów którzy podszywają się pod moje prace, więc ja bym się nie cieszył na twoim miejscu

Opublikowano

Za każdą nową templatkę*, te się dostaje za darmo (razem z CMSem). :P

nwm, nie doczytałem jebie mnie to szczerze już.  ;)

"(moje)" 

widzę wojna będzie bombwork vs zielsko  :(

Opublikowano

Fajnie się używa moich stylów, co? :)

@imo denny szablo.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

@imo denny szablo.

dostałem je od teodora :)

i jeszcze takie fiolotowe bg tez stylem 

Opublikowano

@imo denny szablo.

hehe myślałem że umarłeś  a ty nagle przychodzisz do działu metin i piszesz posta : <

Ten twój autorki layout wygląda jak layouta Baksia który zrobił kiedyś na potrzeby bertia.pl czy coś takiego.

Wszystko jest prawie identyczne tam było więcej obiektów i inny kolor i tylko tym się właściwie to różni. Trochę przypadek ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

hehe myślałem że umarłeś  a ty nagle przychodzisz do działu metin i piszesz posta : <

Ten twój autorki layout wygląda jak layouta Baksia który zrobił kiedyś na potrzeby bertia.pl czy coś takiego.

Wszystko jest prawie identyczne tam było więcej obiektów i inny kolor i tylko tym się właściwie to różni. Trochę przypadek ?

tak trochę przypadek, wzorowałem się na tym layoucie :

http://screenshooter.net/0790417/arauvqc

A style jak pisałem wyżej, dostałem od teodora ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...