Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja servera !

R0tko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Dziś o 20:30 powstanie server 60 slotowy, sv-frakcje, piszcie czy chcecie taki server.

• Server bd na bardzo dobrym silniku 11gb ramu jeżeli bd full server to sloty zwiększamy do 160.

Server jest opłacony na 11 miesięcy ZAPRASZAM !

PROSZĘ NAPISAĆ CZY CHCECIE TAKI SERVER CZY NIE.

Opublikowano

A ja bym chciał,tylko nie taki jak większość czyli napakowane od dupy pluginów bez sensownych,ja bym chciał:

Drop ze stone,frakcje,survival,w miarę normalny spawn (survivalowy czyli bez NPC,enchant (na mały lvl ) i  bez kowadeł ale z żarciem ( ze trzeba samemu zabić ) ,jeżeli takie coś stworzycie to macie już pierwszego gracza ( :

Opublikowano

Takich serwerów są setki ;d Ja bym nie chciał zagrać na takim serwerze ponieważ to już przeżytek ;d

Opublikowano

Takich serwerów są setki ;d Ja bym nie chciał zagrać na takim serwerze ponieważ to już przeżytek ;d

Przeczytaj to co napisałem wyżej,ja szukam takiego serwera !! Ale musi być świeża edycja ( każdy od początku ) ,bez żadnych niepotrzebnych PET'ów , bez jakichś questów,zadań postaci RPG ... ,jedyne co może być to co napisałem wyżej + jakiś ranking zabić (PvP)

Opublikowano

@up

Przeczytalem i ?

Moja odpowiedź i tak jest prawidłowa :) Są takie serwery co napisales.

Opublikowano

Tzn. wiesz są takie,tylko jak wyjdziesz to Cie zaraz jakiś diax pro enchant eq op op z koxami VIP Cię zabije,dlatego szukam czegoś co dopiero wystartuje :P 

Opublikowano

Tzn. wiesz są takie,tylko jak wyjdziesz to Cie zaraz jakiś diax pro enchant eq op op z koxami VIP Cię zabije,dlatego szukam czegoś co dopiero wystartuje :P

Masz rację, ten server dopiero startuję, oczywiście jest ranga Vip ale nie ma takiego op eq.

Server będzie jutro bo dziś trzeba jeszcze spawn zbudować itp IP napiszę Ci osobiście :) 

POZDRAWIAM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...