Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć wydajność?

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakie znacie sposoby aby zwiększyć wydajność w battlefield 3? Chce grać jedynie na multi.

Na single playerze mam stałe fps 60. Spada do 20 jeżeli się coś dzieję: wybuchy np.

Na multi będę miał taki sam fps? Czy gorszy? Zaznaczę iż nie pobrałem jeszcze 9GB aktualizacji. Zapewne ona tez pomoże?

Procesor: AMD Phenom X2 II 3.21 ghz

Grafika: Geforce GTS 450

Ram: 2 GB

System: Win 7 32 bity HP

Zasilacz: 500W Modecom II

Opublikowano

Skoro masz 20 FPS przy wybuchach na single to na multi będziesz mieć około 10.

Na takim sprzęcie jest to niegrywalne, co pisaliśmy już w innych tematach, ale jak chcesz.

Poradniki dotyczące wydajności:

http://www.mpcforum.pl/topic/598476-tut-lepsza-wydajnosc-battlefielda-fxaa-injector/

http://www.mpcforum.pl/topic/606005-tut-wiecej-fpskomendy/

Opublikowano

Witam, jakie znacie sposoby aby zwiększyć wydajność w battlefield 3? Chce grać jedynie na multi.

Na single playerze mam stałe fps 60. Spada do 20 jeżeli się coś dzieję: wybuchy np.

Na multi będę miał taki sam fps? Czy gorszy? Zaznaczę iż nie pobrałem jeszcze 9GB aktualizacji. Zapewne ona tez pomoże?

Procesor: AMD Phenom X2 II 3.21 ghz

Grafika: Geforce GTS 450

Ram: 2 GB

System: Win 7 32 bity HP

Zasilacz: 500W Modecom II

Ja bym w pierwszej kolejnosci dokupił 2gb ram, zmienił system na xp bo na takim sprzęcie 7 jest nieopłacalna. i ew. zrobił oc karty graf ale do tego jeszcze dokup chłodzenie

Opublikowano

Ja bym w pierwszej kolejnosci dokupił 2gb ram, zmienił system na xp bo na takim sprzęcie 7 jest nieopłacalna. i ew. zrobił oc karty graf ale do tego jeszcze dokup chłodzenie

Ja bym zaczął od kupna nowego PC, bo to  i tak nic nie da. :P

Zagraj sobie w rozdzielczości QVGA, powinno pomóc.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...