Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Net

Dexude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiecie gdzie jest internet \, który idzie przez takiego pendrive i ma do 100mb/s ? Podobno w play jest za 100zł, ale ja znaleźć nie mogę

NIE MOŻE ISć PRZEZ KABEL, TYLKO PRZEZ PENDRIVE!

73685633822473628956.png

Opublikowano

PenDrive?
Przez modem.

Cyfrowy Polsat. Internet ma byc 150mb/s , ale ja mam tylko 80mb/s . Polecam ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

jak dla ciebie to za 100-200 zł , czasem drożej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Internet do 100Mb pod warunkiem że jesteś objęty siecią 4G, lub LTE jak oni na to mówią. Oczywiście tradycyjna radióweczka, więc ta prędkość to też nie będzie równe 100Mb, a ten na USB to modem, jak mieszkasz na obrzeżach miasta np. wieś, to wątpię czy tam dojdzie ten zasięg, ew. też wzmacniacze antenowe.

Opublikowano

Wiem, że nie będzie równa 100mb, tylko np. 20-30mb/s. Mieszkam w centrum Warszawy, więc myślę, że nie będzie problemu z sygnałem docieranym do mnie. Potrzebuje bezprzewodowego, bez limitu, tylko nie wiem czy taki jest gdzieś, albo czy są takie, że w nocy można ile się chce, nielimitowanie korzystać?

73685633822473628956.png

Opublikowano

bez limitów jest głownie taryfach dla firm

chcesz znać cenniki i więcej informacji dla osób indywidualnych  rusz się sam do salonów firmowych operatorów i pytaj to się dopiero  dowiesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...