Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać na Rappelz Zeus?

absolwent07l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się zapytać jak zarabiać na prywatnym serwerze Zesua (link do priva jakby ktoś chciał: rappelz-zesua.com ) 

Jest to serwer pvp z dużym naciskiem na system donate czyli im więcej zabulisz real hajsu tym będziesz lepszy...

Może ktoś z doświadczonych graczy grających na privach wie jak efektywnie zarabiać na tym serwie?

Aby zarobic kaske można iść na mapke dragon nest gdzie zarobimy w godzinę jakieś 5b a dla przykładu, ceny najlepszego ekwipunku wahają się w granicach 800b...

Ostatnio znalazłem w necie dobry programik który wykonuje czynność jakąkolwiek chcemy myszką lub klawiaturą i jak szybko chcemy. Nazywa się tasker. Ktoś wie jak użyć go aby trochę zarobić?:P

Łapcie skype jakby ktoś chciał pogadać:)

maciej.mieszczanski 18 lat

Opublikowano

ZESUA NIE JEST P2W -.-

Władowałam tam 250$ a jednego z głównych bossów i tak nie mogłam ubić....

@co do zarobku na amnesia w dungu (tym co jest zamiat hd cv) dropiło sie zbroje i karty e-t6 wiec moze tam spr

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja odnośnie tego programiku.

Lepiej nie ufaj temu, ponieważ jak jest na stronce "http://gpotatogenerator.com/" jest tylko do wyciągnięcia kasy z ludzi poprzez będziesz mógł ściągnąć jak dopiero wypełnisz ankietę poprzez wysyłając sms'a i włączenia sobie subskrypcji na telefonie.. Nie polecam takich rzeczy bo to ma was tylko okraść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...