Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj zrobiłem tak --> Weszlem na konto w metin2.pl dalem zmien e mial wpisalem stary i nowy , kliklem wyslij poczym weszłem na nowy e mail i akceptowalem zmiane pozniej zrobilem tzw "reloga" kilkajac wyloguj na metin2.pl i znow zalogowalem sie dalem zmien email lecz pisał ten komunikat o 3 dniach wiec dalem wstesz ->wstecz>wstecz i byłem w trakcie zmiany e miala poczym wpisalem znow STARY i wpisalem ten najnowszy bylo to cos takiego

1.Stary e mail np [email protected]

2Nowy [email protected]

potwierdzam linkiem na [email protected] po czym

relog na metin2.pl klikajac wyloguj

loguje sie i ten komunikat

poczym daje wstecz

i wystakuje mi to

Stary email [email protected]

i Nowy [email protected]

kasuje obydwie nazwy i wpisuje [email protected]

i pod spodem [email protected]

I tu sie pojawia problem na e mial [email protected] nie przychodzi mi wiadomosc z potwierdzeniem :/ czekam na pomoc bedzie +

Opublikowano

1.Wchodzisz na Metin2.pl

2.logujemy się i wchodzimy.

3.Trzymasz CTRL i klikasz myszką na Zmień E-mail . ( Pojawi się nowa karta . Czyli NR.2)

4.Na karcie NR.1 Klikasz Zmień E-mail

5.Na karcie nr.1 wpisujesz stary e-mail i nowy . np [email protected] i klikasz na zmień .

6.Na karcie nr.2 w starym e-mailu wpisujesz [email protected] a w nowym twój własny.

Zrób tak jak podałem a zadziała bynajmniej u mnie tak jest :)

beztytuu2aaa.png
Opublikowano

Up przecież to nie działa.. Sprawdź to a potem napisz czy ten sposób jest dobry. Na czym masz maile? Może czegoś mam nie mówisz?

To nie działa (wszystko robię dobrze, ale i tak klapa).. Opiszcie to z najmniejszymi szczegółami, a was wynagrodzę (woj 69 bez eq na s10, oczywiście bez maila, bo bug działa).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...