Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Refferali

danielryan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie widziałem ostatnio na Allegro aukcje na której można było kupić refferale do LoL'a. Czytając co można dostać w podobnej cenie co 975RP wnioskuję że zakup reffów jest bardziej opłacalny niż RP. Czy ktoś już korzystał z tego typu usług? Jeśli tak to podzielcie się swoją opinią na ten temat :)

Opublikowano

Tylko ciekawi mnie bardzo czy za to na 100% nie ma bana, bo to jedyny powód dla którego jeszcze nie zamówiłem tych 10 reffów

Opublikowano

Jak zrobisz sobie 10 refów to na pewno nie. Ale jak 500 Ci dojdzie w 2 dni no to nie zdziwiłbym się jakbyś wyłapał co nieco ;)

10-20 kupuj spokojnie

Opublikowano

Ja ostatnio zakupilem refeale , bana nie ma a nagrody sa . Tylko to jest tak ze jak kupisz 10 x ref to juz potem jak znow kupisz to dostaniesz tylko 10x250pz

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Czy jeśli kupie sobie 100 refeali mogę dostać bana? Duża jest na to szansa? Bo jednak to 17k rp by się przydało ale z drugiej strony szkoda mi 40 skinów na koncie więc jak sądzicie, warto kupowac i narażać się bana czy lepiej kupować sobie psc i poprostu kupować skiny troche drozej?

Opublikowano

jest napisane tam że robią każde konto z innego ip to raczej nie kont nie robi żadna maszyna tylko on sam bo ma ip zmienne na 3 serwerach

Opublikowano

O co chodzi z kupnem reffow? Kupujesz z 10 i ten co je sprzedaje robi 10 kont i wbija 10 lvl na kazdym? Wytlumaczy,mi ktos na czym polega kupno reffow? Tzn jak to przebiega

Opublikowano

O co chodzi z kupnem reffow? Kupujesz z 10 i ten co je sprzedaje robi 10 kont i wbija 10 lvl na kazdym? Wytlumaczy,mi ktos na czym polega kupno reffow? Tzn jak to przebiega

Umiesz czytać ze zrozumieniem ?

1. Na czym to polega?

Usługa polega na zarejestrowaniu na twoim indywidualnym ref linku oraz wbiciu do 10 lvla konta w grze League of Legends. Za każdy osiagnięty poziom kont dostajemy konkretne nagrody.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem 10 refkow trwało długo. Odczekałem 72h jakie RIOT sobie zastrzega na zaktualizowanie tego, po czym wchodzę dziś by sprawdzić czy wszystko jest OK, a tu pisze mi JOIN THE NEW PROGRAM. No to jak wciskam po czym pokazał się napis coś że dołączyłem do Systemu i wracałem na stronę z napisem JOIN THE NEW PROGRAM, a innym razem wyskakiwał mi Blitz i był napis ERROR 500. Na forum LoL'a napisali mi że mogą być jakieś problemy z Systemem Referral 2.0. Co wy macie do powiedzenia?

Opublikowano

OK zmiana pytania czekam już 5 dni równe bo refy były wykonane 16 lutego i do dziś nie są zaktualizowane przez RIOT co jest nie tak?

Opublikowano

Riot może je aktualizować nawet co 72h. W moim przypadku na każde refy czekałem około 24h po potwierdzeniu wbicia 10lvl. 

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Osobom ktorym wyskakuje blad prawdopodobnie zostaly zablokowane refy i zabrane nagrody. Poszukajcie sobie na forum lola o karach za wbijanie sobie refow

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Po 1 nie robiłem sobie samemu refów a po 2 to mam już normalnie stronę refer a friend 2.0 tyle że wciąż nie mam zaktualizowanych refków bo pisze że mam 10x1lvl od 6 dni.

Opublikowano

E tam, nie ma co kupować. ja np. mam kolege który często wkurza się na lola, wiec wysyłam mu reflinki a on mi w jeden dzień nabija 2x - 3 konta po 5lv :) no nie mówie, że zawsze tak jest... ale mniej wiecej w 2 tygodnie mam tych 8-15kont iż sam też zakładam... Pamiętam z rok, dwa temu miałem z 200 refali :D i nic. nie banują za to... przynajmniej ja nigdy bana nie dostałem, polecam robić jakieś filmy na yt i tam wysyłać te refflinki albo dawać filmy z swoimi pentami i reffa  w opisie... mi się tak 11 osób zarejestrowało a 6 wbiło powyżej 10 lv :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...