Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Of Legends PBE - Cotygodniowe doładowanie RP i IP

qAnimowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem ponieważ poczytałem na różnych forach i nic nie znalazłem a problem dotyczy cotygodniowych doładować IP i RP. Mianowicie, 4 tygodnie temu założyłem konto, RP i IP dostałem w raz z 30 poziomem, w następnym tygodniu (niedziela) dostałem 8k RP i 20k IP jednak od tamtej pory ani razu nie zostało to doładowane. W czym tkwi problem ? jak go rozwiązać ?

Opublikowano

Gram więcej niż jeden mecz w tygodniu i właśnie nie dostaje :x

Proponuję napisać do supportu - angielskiego, bądź polskiego. Oni będą wiedzieć więcej, dlaczego system nie przydziela Ci automatycznie punktów. :)

8372383248.png
Opublikowano

Ja zauwazylem, ze na moim koncie jezeli jest wieksza sumka RP i IP to cotygodniowe doladowanie nie przychodzi. Nie gralem na moim koncie na becie ze 2 miesiace i suma wszystkich doladowan byla rowna 3, tak jakbym tylko 3 tygodnie nie gral.

149208901.png

Opublikowano

Wydaj połowę z tego, co masz, rozegraj kilka gier i jeśli doładowanie nie przyjdzie ponownie, wtedy napisz do Supportu. Najlepiej angielskiego. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Równie dobrze nie przydziela ci RP i IP ponieważ nic do nich nie zgłaszasz (chodzi o znalezione bugi)

Czytałem gdzieś, że jeśli gracz będzie tylko grał i nie wkładał pracy w "ulepszaniu "serwera?" to nie dostanie ani RP ani IP

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Przecież było pisane że będzie doładowywane jak Twoje RP/IP osiągnie jakiś tam niski poziom i będziesz grał.

W innym razie musisz pisać do supportu :D

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to teraz tylko 1 raz będzie doładowywane konto mianowicie na starcie(30lv + rp + pz).

Coś takiego pisali chyba na PBE. Nie jestem pewny, jak się dowiem czegoś więcej to dam edita.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...