Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Zaprezentuj nam wierszyk i zgarnij nagrody!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pytanko takie

NP jak bym wygral 1 miejsce w tym konkursie,

a niechcialbym np tego psc bo niegram narazie w lola?

Czy bylaby mozliwosc zeby zamienic na plakietke jakas mi?

Przypinam się do prośby kolegi.

Zakładając, że dostałem pierwsze miejsce.

Mam 0% na pasku oraz wolałbym Gold Membera zamiast Paysafecard'a.

Byłaby możliwość, byście Wy(jurorzy) uzgodnili ze sobą tę możliwość, gdyby owa osoba poprosiła o taką opcję? Serdecznie dziękuję. ;)

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypinam się do prośby kolegi.

Zakładając, że dostałem pierwsze miejsce.

Mam 0% na pasku oraz wolałbym Gold Membera zamiast Paysafecard'a.

Byłaby możliwość, byście Wy(jurorzy) uzgodnili ze sobą tę możliwość, gdyby owa osoba poprosiła o taką opcję? Serdecznie dziękuję. ;)

W takim razie możemy jedynie zrobić tak, że pierwsza osoba dostanie Gold Membera (za 1 miejsce), a druga osoba dostanie PSC. Innych nagród nie oferujemy.

8372383248.png
Opublikowano

Teraz włączam, lola. Zaraz po tym odpalam BoL'a
W lobbi od razu pisze, że idę mida mój kolego
ktoś chce trolować lecz ja na to
(report! Noob! Fu u! LEAVE!)

Zaraz flejmu leci na mnie masa
lecz ja pójdę dzisiaj do NASA!
Astronauta teemo podwiezie mnie tam
więc impra będzie na sto dwa!

Poczatek bardzo podobny do mojego... Troche mi sie to nie podoba -.-

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Poczatek bardzo podobny do mojego... Troche mi sie to nie podoba -.-

Myślę, że ja mógłbym to powiedzieć do Ciebie, z większą wagą.

Dodałem wierszyk pierwszy, a changelogi są dostępne dla uprawnionych Moderatorów. Każda edycja mego posta była zawarta tylko i wyłącznie w celach estetycznych.

Jeśli masz więcej uwag, to po prostu poproś jednego z jurorów o wysłanie Ci logów edycji owego posta. ;)

Edit:

Wybacz, pomyliłem Twoją osobę z superuser99, gdyż owa osoba również miała podobny rym.

Cóż... LoL = BoL, to raczej podstawowy rym, który rzuca się na Forum o hackach.

Btw. Załóżmy, że w Naszych wierszach nie ma równości, gdyż każdy z Nas napisał go zupełnie inaczej, na swój własny sposób. P.S. Przed chwilą przeczytałem Twój wiersz po raz pierwszy. :P

Opublikowano

Myślę, że ja mógłbym to powiedzieć do Ciebie, z większą wagą.

Dodałem wierszyk pierwszy, a changelogi są dostępne dla uprawnionych Moderatorów. Każda edycja mego posta była zawarta tylko i wyłącznie w celach estetycznych.

Jeśli masz więcej uwag, to po prostu poproś jednego z jurorów o wysłanie Ci logów edycji owego posta. ;)

Nie rozumiem.Jak dodales wierszyk pierwszy skoro moj jest przed twoim.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie rozumiem.Jak dodales wierszyk pierwszy skoro moj jest przed twoim.

Chodzi temu panu o to,że mam podobny wierszyk (początek) do twojego. takze na początku dałem frazę "BoL". prawdopodobnie o to chodzi ;d

Opublikowano

Jeżeli są jakieś problemy z wierszykami pomiędzy użytkownikami, należy zgłaszać do mnie na PW. Dojdziemy do setna i wszystko będzie wyjaśnione w razie czego. ;-)

8372383248.png
Opublikowano

Jeżeli są jakieś problemy z wierszykami pomiędzy użytkownikami, należy zgłaszać do mnie na PW. Dojdziemy do setna i wszystko będzie wyjaśnione w razie czego. ;-)

tzn. chodzi o to, że mam PODOBNY początek

Opublikowano

Podobny początek to nie duplikat całego wierszu ;-). 

wmawiaj to sobie dziecinko?

moja wina, że jak siedziałem na sedesie to wpadłem na ten pomysł :O+ jak patrzałem tylko słowo "BoL" jest takie same. w czym w takim razie rzecz?

Opublikowano

wmawiaj to sobie dziecinko?

moja wina, że jak siedziałem na sedesie to wpadłem na ten pomysł :O+ jak patrzałem tylko słowo "BoL" jest takie same. w czym w takim razie rzecz?

Spokojnie, nikt tutaj nie chce rozwijać emocjonalnych tekstów. Nic się nie stało, wszystko jest OK.

8372383248.png
Opublikowano

Gdzie mogę wkleić swój wierszyk tu czy na pw ?

I czy mogę dać 1 czy np z 4 

Konkurs jest przeznaczony dla jednego wiersza. Możesz zrobić jeden wiersz, lecz długi. :)

8372383248.png
Opublikowano

O 12 zamykam temat, wyniki max. do 1 tygodnia, ale postaramy się by byly najszybciej jak to możliwe :P

Opublikowano

Pragnąłbym podziękować wszystkim, którzy natrudzili się przy pisaniu tego wierszyka. Okazaliście swoją wizję, oraz przekaz, który zadecyduje o wygranej. Sądzę, że najlepsza trójka zostanie wybrana do końca tego tygodnia ;).

8372383248.png
Opublikowano

Emocje są, bo jest o co walczyć. :D

Mam nadzieję, że jurorzy będą brali pod uwagę zamieszczoną treść, przebieg wydarzeń, składnie, porówniania, epitety, perfazję, przerzutnie poetycką i inne czynniki, które nadają większy sens wierszykowi. ;-)

Opublikowano

Mam nadzieję, że jurorzy będą brali pod uwagę zamieszczoną treść, przebieg wydarzeń, składnie, porówniania, epitety, perfazję, przerzutnie poetycką i inne czynniki, które nadają większy sens wierszykowi. ;-)

Bez przesady, ocenianie ma pewne granice, ale takie..  o.O

8372383248.png
Opublikowano

Wierszyk miał być o lol'u, dla beki, a nie na mistrzostwa poetyckie(pewnie dużo wierszyków byłoby inne:D), jeśli to miała być ironia to jest ciężka do wyczucia;p

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

kiedy wyniki i gdzie beda :D? tzn wiem ze do tygodnia ale gdzie zostanie post o zwyciezcach umieszczony ;d?

W głównym dziale LoL'a. Wyniki będą widnieć przez tydzień od ogłoszenia wyników.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...