Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toe tags czy paczki?

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam zamiar wydać trochę kasy na CF i nie mogę się zdecydować co wybrać. Chciałbym otworzyć ok. 50-60 paczek za RP lub użyć 30 toe tagów. Toe tagów nigdy nie używałem i nie wiem czy szansa wygrania jest większa niż w kapsułach. Tak więc co kupić? Znacie może jakieś triki do tych toe tagów?

Przepraszam, że napisałem w złym dziale, ale chodzi mi głównie o EU.

iuub.png

Opublikowano

Trików na to niestety nie ma. Szansa na wygranie z kapsułek czy też z 'toe tagów" jest taka sama. Możesz wygrać za 1 losem a możesz wygrać i  za 58 losem  zależy  to  tylko od twojego  szczęścia. Ja większość broni  na Crossfire NA wygrywałem   w 1 lub 2 kracie :) 

2isw7yf.png

Opublikowano

@up.

Nie w 1 lub 2 bo wcześniej kupiłeś takich losów z 100/200 a że akurat tego dnia co wygrałeś wygrałeś w 1 kracie to nie znaczy że kupiłeś tylko 1 krate :)... 

W grze masz ustawiony tzw. drop ratio przedstawiany w taki oto sposób 0.000001 ta oto liczba oznacza że szansa wygranych jest 1 na 100000 a że w crossie jest pewnie 0.0001 czyli 1 na 1000 no to licz na to że będziesz tym fartuchem xD Wszystko przedstawia się w taki oto sposób tak że no nikt nie ma na to wpływu gdzie się losuje żeby wygrać po prostu czasami masz farta i akurat jak zalosujesz na 50% to tam będzie i to tyle, nie ma miejsc gdzie się wygrywa bo jak by tak było to przecież ludzie by mieli po 50 takich samych broni...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...