Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań na temat polskiego serwera

LastPchenx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie pytania dotyczą lc PL global

1.Jakiego kupic peta np.puma,miśka(ps. cena i sila ataku)

2.Kolor potworka wplywa na drop

3.Jak zarobic przedział 1-30

4.Jak szybko wyfarmic konia

09073062417199019668.jpg
Opublikowano

1. Ogólnie rzecz biorąc pety P2 to tylko dla szpanu. Więcej się wykosztujesz na żarcie dla niego niż będziesz miał pożytku.

2. Niebieskie - zerowy, zielone, białe, żółte, czerwone powinny normalnie dropić (aczkolwiek może na PL-u jest coś zmienione).

3. Tego nie wiem.

4. Platynka i nic więcej. Exp petów na PL-u jest mozolny. 

Opublikowano

1. Jeśli już coś masz kupować, to lepiej, jakbyś zainwestował w słonia. Ma on buff 'taniec', który daje bardzo dużo ataku właścicielowi. Dokładnie jak to jest, to nie pamiętam, ale na 1-szym lvl buffa jest chyba +100%, na 2-gim +150%, a trzecim +300%, więc się opłaca. Problem jest w tym, że kosztuje on około 800-900kk (1 lvl).

2. Tak, niebieskie nie dropią nic, reszta powinna dropić.

3. Tutaj będzie ciężko, ale chyba jedynym mi znanym sposobem jest drop żetonów o godzinie XX.X9 na czerwonych małpoludach w Juno.

4. Tutaj jest tylko jeden sposób - bijesz mobki mozolnie hitami, co 3 sekundy (chyba) dostaje się 1 punkt. Możesz się wspomóc środkiem podwyższającym ten exp - platynką dla zwierzaka, z tym, że jest jest ona droga. Ogólnie rzecz biorąc, to pety podstawowe dawno straciły na wartości i lepiej jest po prostu zainwestować w zwierzaka walczącego.

Pozdrawiam :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

w słonia raczej bym nie zainwestował bo troche duzo kosztuje a napisz mi co myslisz o Niedźwiedziu dość duzy atak ma

Sądzę, że się go nie opłaca. Na początku może i pomoże, ale potem będzie ciężko z nim. Jeśli jakiś zwierzak walczący prócz słonia, to polecam azaela (niestety jest droższy). Jest drogi w utrzymaniu (500 cash miesięcznie), ale na 165 jak przywali skillem to na prawdę ogromne DMG zadaje. Ewentualnie możesz zastanowić się nad legwanem (nie pamiętam koloru). O ile jeszcze mnie pamięć nie zawodzi, to jakieś buffki ma.

zSCFQrN.png

Opublikowano

3. Tutaj będzie ciężko, ale chyba jedynym mi znanym sposobem jest drop żetonów o godzinie XX.X9 na czerwonych małpoludach w Juno.

odnośnie 3 pkt nie jestem taki doświadczonym graczem  ta godzina XX.X9 tak na polski można 

09073062417199019668.jpg
Opublikowano

odnośnie 3 pkt nie jestem taki doświadczonym graczem  ta godzina XX.X9 tak na polski można 

Chodzi o to, że jak będziesz miał eventówkę (broń +15, którą otrzymuje się na poziomie 20 w ramach uczenia się u swojego mistrza), to idziesz na wyżej wymienione mobki, zbierasz pociąg ich, a następnie jak będzie godzina, gdzie minut będzie dziewięć (np. 14:49, 13:39, 09:29), to je ubijasz (mechanizm gry Last Chaos jest tak skonstruowany, że te żetony dropią właśnie wtedy).

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...