Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja - Seria z Last Chaos

xVolturix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

jako iz mam  juz drugi kanal na youtube bo na pierwszym zjebalem z adsense...ale jebać\\

i na nowym kanale chcialbym nagrywac LastChaos taki Let's Play na kilkanascie odcinkow by wiadomo rozreklamowac serwery moze  jakies polskie serwery jak sa?

Jestescie za tym? tylko potrzebowalbym tez was do tego bo ktos to musi ogladac i lajkowac no nie?

Jesli ma ktos jakis dobry serwer stabilny,gdzie nie trzeba wydac hajsu zeby cos osiagnac to piszcie a nagram(za darmo nie chodzi mi oczywoiscie o kase spokojnie :P)

Opublikowano

Tylko ze jaki serwer jest bardzo dobry a ma malo graczy :D lub jaki jest warty nakrecenia? Dobre pytanie.

Opublikowano

No Eternia mi sie bardzo podoba tyle ze to stary serwera pozatym tam jest droooogo

przynajmniej tak bylo rok temu.

Ale pobiore i zobacze co i jak :)

zwykla eternie czy ta FUN?

Opublikowano

No Eternia mi sie bardzo podoba tyle ze to stary serwera pozatym tam jest droooogo

przynajmniej tak bylo rok temu.

Ale pobiore i zobacze co i jak :)

zwykla eternie czy ta FUN?

Musisz sam zdecydować. FUN już praktycznie upada (znaczy się świeci pustkami) i jest zdecydowanie łatwiej. Na Classic jest więcej osób, jest trudniej, organizowane są częste Eventy i takie tam. :p

zSCFQrN.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gybyście nakręcili taką serie 2 lata temu... Nie żebym był przeciwnikiem, bo Last Chaos uważam za wspaniałą gre, a na PL'u spędziłem kiedyś sporo dobrze spędzonego czasu ;) Ale wracając do tematu: Chodzi o to że teraz będzie ciężko znaleźć widzów na tą gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...