Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yt2Game Bug

Roken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem z yt2game mianowicie mam zbugowaną postać. Loguje się, wybieram postać i jak się załaduje to pojawiam sie na sec(nic sie niewczytalo poza mną i mapą) i mnie kicka. Wie ktoś jak odbugować postać ??

Opublikowano

Nie postać tylko zrugowana mapka jest. Napisz do GA gdzie jesteś i albo niech cie Teleportnie do siebie albo niech odbuguje mapkę.

Opublikowano

Ale to nawet ludzi nie zacznie wczytywać. Jak się ładowanie skończy to błyśnie kawałkiem 1 miasta i wywala ;d

Czy ktoś się orientuje co ile jest reset serva na yt2game?

Opublikowano

Siema, mam taki problem z yt2game mianowicie mam zbugowaną postać. Loguje się, wybieram postać i jak się załaduje to pojawiam sie na sec(nic sie niewczytalo poza mną i mapą) i mnie kicka. Wie ktoś jak odbugować postać ??

reinstall

Opublikowano

czekanie do nocy nic nie daje (przynajmniej u mnie) Probowalem o roznych porach dnia i nocy przez spolszczenia i oryginalny klient i nic nie mozna zrobic postac zbugowana.Jezeli ktos ma jakies sensowne podpowiedzi bede bardzo wdzieczny

Opublikowano

w tym miejscu w którym masz buga nie może być zbyt wiele osób, ja np. pojawiłem się w mieście to było wtedy góra 30 osób i tak mi się udało ;d

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pomocy mam podobny problem ale ja wchodzę na konto wybieram postać (m1) i mnie wywala do panelu logowania HELP

Nie dokopuj tematów z lutego...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...