Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo boosting czy nie ?

Dr. Onkolog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam aktualnie na swoim koncie Plat V. Chciałbym zagrać pare gier na koncie kolegi (bronze 1) i powiedzmy wbić mu do silver V. Wiem o tym, że za elo boosting można dostać bana ale czy zagranie kilku gier może zostać pod to podpięte? 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

w sezonie 4 sa rozdawane bany za Elobosting jeżeli konto było używane przez dłuższy czas na inny ip niż będą grane rankedy to konto dostanie bana ewentualnie możesz kogoś wybijać grając z kim Duo wiec graj śmiało z znajomym

Opublikowano

Przecież oni tego nie sprawdzają,graj nic się nie martw .

Oni nie, sprawdza system:

1. Jeżeli konto przez dłuższy czas jest na innym IP 

2. Jeżeli konto nagle dostało kopa do elo (nagły przyrost kilku dywizji)

3. Jeżeli po nagłym przyroście dywizji konto zacznie być grane przez stare IP (czyli kolege który chciał abyś go boostnął).

Wtedy możesz spodziewać sie bana, oczywiście mowa tutaj o 5-10 dywizjach niż 2-3. Ja sam wybiłem kumplowi Bronze 2 - Silver V i nic mnie nie spotkało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...