Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ConvexSRO | Cap 90 | Only china | Play2Win | Job Based | Start 09.02.2014

Bartek7655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpalajcie clienta, robi sie uptade ktorego nie widac ( okolo 20 mb [ 5-10 minut ] ) i sie dopiero pojawi start. 

Smoke Weed

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jest zajebisty :) 5h i 201 osób online :) całkiem dobry wynik.

0 lagów 0 crashy , GM coś tam zmieniał , dodawał , poprawiał i jest git.

Fajnie bo jest dużo party pomimo że tylko chinesse. Są już z 3 Polskie Guildie.

Pomimo że Exp nie jest za wysoki to i tak miło się expi. Server jak najbardziej dopracowany , CTF pracuję etc.

Oby się nic w przyszłości nie spieprzyło a będzie Wzór server. Wbijać panowie i panie , pisać do AplauzeR , pomogę , dodam do guildiii

Opublikowano

a jak to jest ze strona nie działa -.-?

@Edit za chwile dołączę ss 

@Edit2 albo nie, nie chce mi sie nigdzie wrzucac ;p

Nie można wyświetlić tej strony

• Upewnij się, że adres internetowy http://convexsro.com jest poprawny.
  • Wyszukaj stronę za pomocą wyszukiwarki.
  • Odśwież stronę za kilka minut.

:((

@Edit3 da ktoś oddzielny link do download i register?

Opublikowano

i śmiało wbijać na serwer, a później do gildii SunRise; pisać do biurwa(GM) i reszty ekipy tj: Careless / AplauzeR / PsychoPapa / Wilcu / Lena itp

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Server polecam jest on prowadzony przez mojego dobrego znajomego i wiem że wkłada w to dużo wysiłku. Poprosił mnie dzisiaj abym zrobił mu na serverze kilka rzeczy więc spodziewajcie się że naprawdę dużo rzeczy będzie tutaj przybywać.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Server jeden z lepszych na jakich gralem. Przynajmniej narazie tak mi sie wydaje ;). Zapraszam ! 

Smoke Weed

Opublikowano

gra sie bardzi milo :) brak lagow itd

Gildia SunRise zaprasza najwieksza polska gildia pisac do biurwa , AplauzeR , Wilcu , Ceglik , PsychoPapa

Opublikowano

Mam nadzieje ze dodadza chociaz drugi page do inventory.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

już się nie dziwie czemu link do downloadu jest bez skanu, żeby odpalić stronę musiałem wyłączyć antywirusa, żeby ściągnąć to samo, o rozpakowaniu i włączeniu nie wspomnę. Jeden wielki wirus :(

Opublikowano

huh 2 dzien servera i tylko 249 osob, nie wrozy to nic dobrego.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...