Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent na 18.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm.

Najlepiej pieniążki dać bo wtedy ta osoba będzie mogła sobie coś kupić sama  :) 

a z mojej propozycji - dmuchany facet będzie dobrym prezentem dla koleżanki. xD 

2znzjih.png

Opublikowano

Osoby proponujące śmieci typu dilda, czy lalki, pewnie same by chciały coś takiego dostać...

Skoro nie chcesz biżu/kasy/czy alko, to jeśli długo ją znasz, to może jakiś album ze wspólnymi zdjęciami albo coś takiego, prezent może i nie drogi ale uśmiech na twarzy potrafi wywołać :)

1363095337-U286162.png
Uczeń
Opublikowano

Ja bym jednak wybrał jakieś dobre wino i w kwiaciarni byś poprosił panią, żeby jakiś ładny bukiecik zlepiła :)

Opublikowano

Ja bym jednak wybrał jakieś dobre wino i w kwiaciarni byś poprosił panią, żeby jakiś ładny bukiecik zlepiła :)

Pisał, że nie chce alko.

Co do albumu to możesz również kupić antyramę i powsadzać tam zdjęcia, a ona może sobie to powiesić na ścianie ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Kup jej młotek i napisz na kartce "Wybij sobie prezenty z głowy" xD

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

I wypierdalać gimby z propozycjami typu dildo.

Dildo

Opublikowano

Sam powinieneś wiedzieć co jej dać, w końcu to Ty ją kurwa znasz a nie my więc jakim chujem mamy trafić w jej i twoje gusta?!

Opublikowano

Z urodzinami to jak z Gwiazdką po 14' roku życia... nie czujesz tego klimatu bo nie dostajemy prezentów tylko 'koperty' ;p

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

może kup jej sierp żeby opierdoliła sobie wkońcu te włosy na pizdzie :)

( zart )

@ może kup jakąś rzadko spotykaną w Polsce potrawe z dalekiego wschodu :)

Chindusi jak emigruja do Polski to zawsze otwierają sklepy z potrawami ktore są u nich

Opublikowano

może kup jej sierp żeby opierdoliła sobie wkońcu te włosy na pizdzie :)

( zart )

@ może kup jakąś rzadko spotykaną w Polsce potrawe z dalekiego wschodu :)

Chindusi jak emigruja do Polski to zawsze otwierają sklepy z potrawami ktore są u nich

Pewnie, przyniesie jej jakiś hinduski bigos w słoiku...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Większość dziewczyn lubi coś skromnego jednak z klasą.

Na Twoim miejscu kupiłabym jakąś biżuterię albo jakiś dodatek: szal, apaszkę.

Oprócz tego jakieś słodycze albo coś co przyda jej się w przyszłości, w końcu w 18 urodziny witamy się z "dorosłością" c:

Demonia

Opublikowano

Ja ostatnio mam fazę na albumy tematyczne różnego rodzaju (większy format, ładne wydanie, kredowy papier i te sprawy). To dobra rzecz na prezent, bo nie jest tak banalne jak zwykła książka, a czegoś takiego człowiek sobie sam raczej nie kupi. Do stówy na pewno coś fajnego by się znalazło. Jeśli ma jakieś konkretne zainteresowania lub za czymś szaleje (np. uwielbia jakiś zespół czy interesuje się modą, sztuką, filmem, kulturą, geografią.. itd. itp.), to taka opcja byłaby okej. W środku można napisać ładną dedykację i myślę, że dziewczyna się ucieszy.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...