Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy forumowicze. Przejdę do sedna. Czy zagralibyście na serwerze HardCore? Porównując ten serwer do innych HadrCore'ów to możnaby serwer, nad którym pracuję nazwać SuperProHardCore. Padasz - masz bana na 1/2/3 dni. Natomiast jeżeli chodzi o drop i szanse przeżycia wraz z ilością mobów no to kurde ten serwer będzie zaczepiście trudny  :) Myślę, że prawdziwego hardcore w Polsce jeszcze nie ma. Oczywiście reklama będzie - współzałożyciel całej serwerowni ma 100k+ widzów. Co wy na to? Oczywiście jeszcze raz mówię - będzie baaardzo trudny i to dopiero będzie hardcore  :P Vip będzie mieć większy drop oraz czegoś więcej (to te najważniejsze rzeczy). Myślę, że serwer wypali, ponieważ włożyłem w niego (nie tylko ja) wiele czasu oraz serca. Posiadałem już serwer w pewnej serwerowni - także reklama u youtubera i było 250/250 slotów  :P Odszedłem ze względu na założyciela i teraz sam tworzę serwerownię. Najważniejsze to, że zależy nam na tym, pracujemy ciężko i mamy nadzieję, że to wypali. Co wy o tym sądzicie? powtarzam - będzie to MegaHardCore  :P A i bym zapomniał - lagów być nie powinno, ponieważ na ramie nie będziemy oszczędzać i procesor także dobry. Tak więc ponad 100MB na gracza by było. Po prostu zależy nam na wygodzie i jakości oraz przyjemności z grania na serwerze bez opóźnień  :)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Dzięki. Ja także mam nadzieję, że wypali. W końcu będzie reklama i to duża. Lecz mam pytanie. Czy Wam (jako graczom) nie sprawiałaby kłopotu obecność VIPa w sklepiku? Co byście jeszcze dodali? Byłyby VIPy oraz unbany. Ale unban za najniższą stawkę jaka może tam być, bo uważam, że 3 czy tam 7 zł to jest przesada. Najniższa stawka tam gdzie jestem to niestety aż 1,23 ;/ Wolałbym 50 gr., no ale cóż.

Opublikowano

Vip jak już pisałem będzie miał większy drop oraz 1 serduszko więcej, zarezerwowany slot, brak ochorny antyspamowej i możliwość teleportu na spawn raz na dobę za pomocą tzw. KOX'a. Uważam, że nie będzie to bardzo przeszkadzało graczom. Co wy na to?

Opublikowano

@up bez sensu z tym brak ochrony anty spamowej, bo on może zareklamować serwer.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

O to się nie marw. Te najabradziej znane beda zablokowane serwery, reklama też. Wątpię jednak, aby kupił VIP'a specjalnie aby zareklamowac serwer. Baa, kto na niego jeszcze wejdzie? A i w ogóle chodzi mi o 3 sekundy bez pisania. Czasami denerwuje, ale cóż, zawsze jakiś dodatek.

Opublikowano

Warwarin - trudno określić czy lepszy. Nie mi będzie oceniać. Mogę jedynie powiedzieć, że będzie to tak trudny serwer na jakim jeszcze nie grałeś :) Szychaaas ta... Stworzyłem pierwszy w Polsce PVP, a po jakimś czasie odszedłem z serwerowni. Już po miesiącu były serwery znające te pluginy, których używaliśmy. Nawet nie wiem, czy tylko pierwszy w Polsce. Grało 250/250. Teraz tworzę serwerownię. Warwin jeszcze - jeżeli chciałbyś trudniejszy hc od skkfa czy mchc to tak - będzie lepszy. Będzie mniej serduszek - 6 :D

Opublikowano

Każdy mówi jaki to ma ''zajebiasczy'' projekt jest pro elo fajny lepszy od skkf'ow itd... a wychodzi gówno, szczerze? nie. }
rzygam już tego typu serwerami.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Zgredzio oraz Warwarin - smutno mi to słyszeć :C Nie pisałem, że będzie lepszy - pisałem Warwarin - trudno określić czy lepszy. Nie mi będzie oceniać. i jest tak, że nie uważam, że jest lepszy. Każdy ma swój gust. Ja jednak z wielu opinii słyszałem, że brakuje prawdziwego harda. Wielu uważa, że skkf i mchc to zwykły serwer z banami i to nie trudne. U mnie będą bany, będzie mniej serduszek, a wokoło będą chodziło 5 typów zombie. Co prawda jeden z tych jest zwykły, a drugi wiele nie zmienia oprócz tego, że jest trupem gracza, którego zabił i ma jego ekwipunek, no ale zawsze będzie trudniej + wypadanie z każdego innych itemków. Szansa na drop będzie taka mała i ogół będzie b. trudny. Mam nadzieję, że tak trudny jak wiele osób chciało :) W planach mamy jeszcze kilka innych serwerów - między innymi czyściutki survival, skyblock, pvp, freebuild i takie tam :D Pozdrawiam. A właśnie jeszcze raz napiszę - nie uważam, że będzie lepszy, lecz, że to będzie dopiero HardCore, a raczej Zombie Hardcore :)

A i zgredzio - uwierz, ten serwer nie upadnie po miesiącu, dwóch, trzech itd. :) jak ja się biorę to biorę się porządnie :P

Opublikowano

olszus - z czym Cię denerwuje? Może u Nas też byłoby to coś, co Ciebie denerwuje. Napisz proszę, aby na naszym serwerze takiego czegoś może nie było :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...