Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana emaila - Poczta o2

Morelson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z otrzymaniem emaila z BigPoint.

Na swoim koncie darkorbit chce zmienić maila , natomiast nie przychodzi mi mail z linkiem aktywacyjnym zmiane.

Poczta o2.

Czy ktoś wie o co tutaj chodzi? Pisałem już do supportu ale odpisali mi że to wina poczty, a czasami że może być w spamie.

Czekam na pomoc, z góry dzięki.

11icvtw.png
" Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny,
Jednorazowy i oryginalny
" ~~ Fokus

Opublikowano

Pisz im cały czas do supportu. Mi zmienili kiedyś e-mail, ale musisz mieć dużo informacji o koncie (pierwszy nick, z jakiego numeru ostatnio wysłano sms...)

Opublikowano

Spokojnie też tak mam, kupiłem konto i czekałem 5h na maila.. Wystarczy poczekać ..

Opublikowano

Spokojnie też tak mam, kupiłem konto i czekałem 5h na maila.. Wystarczy poczekać ..

Szczerze mówiąc to czekam dobę.

Z darkorbit na dany email nie dochodzą mi wgl. maile z darkorbit.  Próbowałem " przypomnij hasło " , " zmień email " , itd.

Jedynie to mi dochodzą wiadomości, ale od supportera. :mellow: Jakieś pomysły?

@Edit włączyłem nawet przekierowywanie maili na inną poczte. Natomiast również nic z tego :c

11icvtw.png
" Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny,
Jednorazowy i oryginalny
" ~~ Fokus

Opublikowano

Napisz do supportu z zapytaniem czy twój email jest na czarnej liście jeśli tak to poproś o usunięcie w wiadomości do nich wybierz inny email jaki jesczze posiadasz zeby mieli na co odpisac jak ci tu nie dochodza wiadomości, po za tym na koncie DO wybierz newster zeby był na tak .

zloty1.jpg
Opublikowano

Może nie masz na swoim e-mailu konta, albo jak zmieniasz pasy to kliknij ze Ci wiadomość nie dochodzi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...