Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MexiliaMT2

Azceta x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra dyskutujemy. Mexilia ma już 4lata .. Teraz zmienił się Administrator i chce zrobić reset serwera, ale ten serwer ma już bardzo zepsutą opinie i według mnie nie opłaca się robić resetu bo to totalnie zniszczy serwer .

Założyłem ten temat żeby spytać się wszystkich "Czy wy bedzięcie grali na nowej Mexili czy może lepiej zostawić tak jak jest ?" 

Opublikowano

Jeżeli administrator nowy jest ogarnięty i z tego gó**a zrobi coś zajefajnego to czemu nie jestem za ale jak zostanie tak jak teraz jest nie wracam znów na Mexilie pzdr.

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

No właśnie jeżeli jest ogarnięty, ale po co robić reset skoro nie ma się na to funduszy. Tylko pisze takie coś do graczy

"2. Reklama, reklama i jeszcze raz reklama ale do tego potrzebna będzie mi wasza pomoc - zapraszajcie znajomych, promujcie serwer na forach/stronach! "

Opublikowano

Jak dla mnie dobrym pomysłem, będzie reset bo na serwerze od dawna jest navi i zbugowany ekwipunek oby właściciel był lepszy niż poprzedni.

Opublikowano

Ja zagram jeśli będzie reset ( Wszystko od nowa ) ... Oby tego nie zepsuli chodzi mi o Navi itd...

60730268349483218925.png

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...