Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!Dał by ktoś mod kamera tak aby był TMLJ2? Chyba s1:P .Może być to mod nawe v2.0 czy inny albo sam plik serwer info.py przerobiony z serwem tmlj2 wiecie chyba o co chodzi jeśli trzeba inne pliczki tez przerobic to też je dajcie a + nie bedzie konica:D

Opublikowano

Siema!Dał by ktoś mod kamera tak aby był TMLJ2? Chyba s1:P .Może być to mod nawe v2.0 czy inny albo sam plik serwer info.py przerobiony z serwem tmlj2 wiecie chyba o co chodzi jeśli trzeba inne pliczki tez przerobic to też je dajcie a + nie bedzie konica:D

Wklej spolszczenie z TMJ2 do zwyklego moda (TMJ2 < SPOL ZNAJDZESZ U LOSTA) gotowe

nie bylo juz takiego postu ? licze na +

Opublikowano

wytłumacz mi powoli co i jak zrobic dokladnie od a do z bo ja ciemny w tym jestem;dd jak zadziała to daje do każdego posta twojego :)!

Poprostu wklej spolszczenie te co zrobil LostDharma6 to folderu z metkiem i modem kamera.Odpal i bedziesz miał tak jak na modzie.

Opublikowano

ale mi te spol co sciagam i wrzucam do metka z 2008 nie dzialaja!!!:((((

jak chce sie zalogowac to blad laczenia sie z serwem

zawsze tak jest! nawet juz skumalem o tym jak wrzucic do modu kamera to tez blad zawsze!:((

KaMeR może ty coś zdziałasz;/

Opublikowano

ale mi te spol co sciagam i wrzucam do metka z 2008 nie dzialaja!!!:((((

jak chce sie zalogowac to blad laczenia sie z serwem

zawsze tak jest! nawet juz skumalem o tym jak wrzucic do modu kamera to tez blad zawsze!:((

KaMeR może ty coś zdziałasz;/

Server poprostu off kamer nic nie zrobi a gdzie twoja kultura ?! chciales spol i masz spol jak server off nie moja wina ale + obiecales :angry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...