Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program VOIP z jakimiś darmowymi rozmowami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem, że kiedyś było od cholery za oglądanie reklam dzwonienie albo programy voip że przerywało po kilku minutach.

znajdzie się teraz coś takiego? kilka już pobrałem programów i żaden nie działa :/

129699016383.png

Opublikowano

Ostatnio bodajże było pół roku dzwonienia na skype za darmo (na telefony stacjonarne/komórkowe), ale nie wiem czy to już się nie skończyło.

Opublikowano

Ostatnio bodajże było pół roku dzwonienia na skype za darmo (na telefony stacjonarne/komórkowe), ale nie wiem czy to już się nie skończyło.

Było chujowe premium które tylko usuwało reklamy. Nic wincyj;

129699016383.png

Uczeń
Opublikowano

Znowu się to zaczęło popęd do masturbacji rośnie w siłę i trzeba sie zaspokoić.Wykryto różne choroby związane z masturbacją ból stawów ,ślepota, a nawet śmierć. Stwierdzono że utrata

0,225l spermy powoduje utratę 0,088l krwi co przy paru matematycznych proporcjach wrózy śmierć. Chyba trzeba będzie się zmienić i wsadzić jaja w szklankę zimnej wody..

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...