Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-150 warto go robić?

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Kv1 grało mi się przyjemnie więc ten czołg zrobił bym dosyć szybko, jednak pytanie czy jest on warty roboty? Jeżeli tak to jeszcze chcę zapytać, czy potem KV-3,KV-4,ST-1,IS-4 to są dobre czołgi? Jeżeli to jest słabe  to proszę o podanie jeszcze jakiejś przyjemnej lini, prócz T1 HT, bo już go robię. Graczem jestem dosyć dobrym. Nie chcę Tank destroyerów. Z góry dzięki.

4zzt3n.png

Opublikowano

Linia do isa-7 o wiele lepsza. Nie wiem co niektórzy (Marvelus) w niej widzą. Wolne, pancerz ujdzie, słabe działko.

Możesz zrobić francuskie HT, ale to jeśli potrafisz grać. Słaby pancerz + magazynek.

Opublikowano

Chodzi o linię do AMX 50b?

Ja własnie robię IS 7 linię juz mam IS3 :D

A jest jeszcze jakiś dobry czołg ciężki żeby cała linia była przyjemna?  

4zzt3n.png

Opublikowano

To Juri mówi, że działo słabe pancerz ujdzie, a Ty że jest bardzo dobre, to jak w końcu?;o 

Pancerz mocniejszy od kv-1s, działko gorsze, mobilności brak. 

Opublikowano

Medy brytolskie do V takie nijaki, VI to Cromwell który jest po prostu frajdą w pigułce, potem Comet czyli wolniejszy Cromwell którego koszmarnie wyrzuca. Dalej jest Centurion i FV4202 i to coś takiego między medem a heavym. Ruskie mają fajnie skątowany pancerzyk, są mobilne itd.. A jakoś nikt nie jeździ M4A3E8 i dalszymi... pewnie nie bez powodu. Co do DMG to chodzi ci DMG na strzał czy ogólnie?

Opublikowano

UP zapewne na strzał

Chyba żaden med nie ma dmg 500+. Takie do 400 to ruskie, japońskie, brytola i amerykańca nie znam. (mówię o Xt)

Opublikowano

No tak DMG na strzał, żebym ładnie mógł uszkodzić przeciwnika. Troche napisałeś tych medów co byś polecił najbardziej mobilne i z dobrym dmg, w sumie te dmg też może być na minutę bo jeżeli zadaje mniej za strzał ale szybko ładuję to ok. 

Więc podajcie przyjemną linię medów mobilne i z dużymi uszkodzeniami( nie mówię o ogromnych jakichś )

4zzt3n.png

Opublikowano

Ruskie, of course. Brytyjczyki zdecydowanie nie. Możesz też iść w francuskie lighty, bo mają magazynek. Chińskie podobne do ruskich. Amerykanami nikt nie gra. Niemieckimi też prawie nikt. A japońcami grają tylko po to żeby sprawdzić nową linię.

Opublikowano

Co do T-150 póki co nie mam co powiedzieć dobrego poza dobrym panerzem, bo dopiero co go obadałem :P

Tak jak wyżej - idź we francuzy AMX 13 90 itp.

Opublikowano

Dobra, to dajcie to linię ruskich medów od 1 tieru do 10 bo co tam nie spojrzę to czołg średni. :D

MS-1 do T-62A ;p zaraz dam przez jakie czołgi

MS-1>T-60>T-70>T-80>T-34>T-34-85>T-43> T-44>T-54>T-62A

Opublikowano

MS-1 > T-60/BT-2/T-26 > T-70/BT-7/T-46 > T-80/A-20/T-50 > T-34 > T-34-85 > T-43 > T-44 > T-54 > T-62A

Możesz też z MT-25/KW-1S przeskoczyć na KW-13 i z niego na T-43.

Opublikowano

85, 110, 115 w zależności od działa(na PP).

Porządny DMG jest od VIII, który ma działo od KW-1S.

Opublikowano

Nieco mniej niż 20s. Są też działka 100mm które ładują krócej, a zadają 250/320 DMG.

Opublikowano

Lol medy tak długo ładują? 100 dmg co 20s?;o

Koledze się coś pomyliło. T-34 wali co ok. 3-4 sec. w zależności od lufy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...