Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Rejestracja Na Metin2.us

bujocyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz co jak juz dałeś rejestracje to moglbys dac wszystko czyli - rejestracja , item shop , download, i jakas ogólna informacja o servie :) jak to zrobisz będe wdzięczny dam+ i zaczne tam grać :)

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

a zreszta wszystko jest na stronie download itp ale mozesz dac jakas informacje do serva np. w ile wbije 50lvl po ile chodzą ku dla woja i jakies itemki typu fms+9 itp

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Opublikowano

Szczerze to ten temat jest zupełnie nie potrzebny... :)

Ponieważ nawet głupi zarejestruje się na US....

US - Czyli global U.S.A...

Exp : Jak PL (może mniejszy)

Drop : ^

Yang : ^

Do 21 lvl można wbić na polowaniach... IS płatny....

Dziękuję za uwage

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Ok dzieki zamknijcie ten temat bo chyba jednak ktos zrobił go bez sensownie jeśli już moglby zrobic jakiś ładny i przejrzysty temat gdzie ludzie którzy są nowi na Forum i sprawach metka a chccieli by sobie zagrac na US zamiast PL to mogłby zamieścic download screeny z gry powiedzieć o ratach serva dac is i wgl a nie taki bezuzyteczny Temat :) Sory za te Duble Posty jakos zapomniałem o opcji Edytuj xD

Opublikowano

ja bez problemu zarejestrowałem się na ae (intuicyjnie) a ten pordnik jest żałosny - 4 you

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...