Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena laptopa pod kątem gier

Fanatyczny *_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie w sprawie pewnego laptopa ;p Chciałbym się dowiedzieć jak zadziałają gry na tym laptopie (FPS'y, optymalizacja itp.)

Sprzęt:

AMD A8-4555M Quad Core Processor with 4 x 1.60 GHz

6 GB RAM

Hard Drive 1 TB (1000 GB)

Ma dwie karty graficzne:

AMD Radeon HD 7650M

AMD Radeon HD 7600G

1.024 MB Ram

1366 x 768 (HD)

I jeszcze gry o które mi chodzi:

Assassin's Creed IV Black Flag

Grand Theft Auto 4

Dying Light ( Jeszcze nie było premiery )

Battlefield 4 

Skyrim

Day Z

Far Cry 3

I czy ten laptop jest dobry do gier, czy się nie grzeje itd.

Z góry dzięki za pomoc. :D

Opublikowano

Masz już tego lapka czy nie ? Jak go jeszcze nie masz to podaj budżet może znajdzie sie coś lepszego.

Procek nie jest najlepszy grafa też. Z tych co podałeś myślę ,że pograsz tylko w Skyrima, ew. FC3 i GTA IV

Ja mam

i5 3230m

710m 2gb

4 gb ram

I AC4 mi sie troche scina ,ale beta BF4 chulała bez problemów

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ten laptop który podałem kosztuje 450 EURO. Jeśli da się znaleźć coś lepszego o podobnej cenie to fajnie.

I jeszcze jedno: Lepiej jest kupić PlayStation 3 czy laptopa? :P

PS. Bardziej preferuje w laptopach niż komputerach. No i tego znalazłem na ebay.de ( Mieszkam w Niemczech )

Opublikowano

Musisz gdzieś wyjść i mieć laptopa? Bo z tego co wyczytałem to Bardziej  preferujesz, ale nie odrzucasz komputera, więc gdybyś miał na tego kompa te 500 euro, to już byś miał za jakieś 2000zł komputer, na którym byś mógł grać w najnowsze gry, nie na ultra, ale ujdzie. Teraz pytanie, czy chcesz komputer?

4zzt3n.png

Opublikowano

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

I7 i7 ważna jest wydajność nie liczy sie napis :p A szczerze Popieram komputery stacjonarne :)

Opublikowano

Tylko że w 350V5C jest problem ze sterownikami i albo dedyk Radeona nie działa, albo się włącza za 5 restartem.

W tej cenie nie znajdziesz laptopa do tegorocznych gier w przyzwoitej jakości.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@ZeciarzEmil1

Te dwa laptopy, które podałeś są w licytacji :P 

@ReLoUPL

Mógłby być komputer ale dopiero kiedy się przeprowadzę, w Niemczech jestem krótko i nie mam wielkiego mieszkania :D Ale za 500 euro mógłby być na pewno. :)

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...