Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet ! Pomocy ! Wynagrodzę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mam 16 lat a tato no cóż zrezygnował z internetu a ja zostałem jak dupa w polu. A mam steam skype fb i inne gry multi. Proszę o pomoc czy mogę coś zrobić!

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

To jak napisałeś ten temat ? xD

@topic Jeśli posiadasz taką darmową sieć WIFI FON_NETIA_FREE_INTERNET skorzystaj z niej.

Opublikowano

Z komórki napisałem . Chodzi mi o to że czy mogę coś zrobić w tej sytuacji. Znam ten trik z play z taryfami ale on za wolny.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Z komórki napisałem .

Ok, jak z komórki - ok.

A powód jest taki (że nie masz neta na kompie):

A więc tak mam 16 lat a tato no cóż zrezygnował z internetu a ja zostałem jak dupa w polu. A mam steam skype fb i inne gry multi. Proszę o pomoc czy mogę coś zrobić!

Wyraz czlonka Twojej rodziny.

bez gif

Opublikowano

No własnie na kompie nie mam a po chuj mi gry na steam i z cda na steam jak ich nawet nie aktywuje. Cokolwiek. Nawet hackowanie liveboxa ! Chyba ze ktos da mi haslo na orange fun spot a ja bym placil ok. 15 zl miesiecznie

Aero2 jest na forum temat tak się złożyło ale no nie wiem o tym aero

Opublikowano

MrKubaGamePlay,

masz 16 lat, jesteś, już większy chłop, na pewno powyżej 150 cm. wzrostu.

Po proś tatę, żeby zamówił od nowa ten internet.

Ja mam z UPC, a Ty?

Bo Steam, wymaga komputera z netem niestety - to Cię muszę zamartwić TROSZECZKĘ w min. stopniu.

bez gif

Opublikowano

Wiem przyjacielu. Mieliśmy play 15 gb mobilny. Pogadam z nim

Opublikowano

Wiem przyjacielu. Mieliśmy play 15 gb mobilny. Pogadam z nim

to pogadaj z nim - o tej sprawie.

Na pewno Ci załatwi internet na kompa, bo zależy ci, bo caly czas piszesz wyraz ' Steam ' - i różne inne gry.

bez gif

Opublikowano

Po co tu piszesz tu każdy pisze bzdury ,że poproś tatę itp. Powiec ,że musisz mieć.neta. Gdybyś dobrze z nim pogadał to by ci go na pewno załatwił.

Opublikowano

zwracam się dp tych co piszą o aero 2 . czy wy wiecie że żeby mieć tą kartę musi on być pełnoletni by zamówić? bo jak widze nie.

TOPIC :jak korzystasz z smartfona i masz funkcje rozdzielenia netu (routera) zobacz ten temat www.mpcforum.pl/topic/1089836-darmowy-internet-od-play-bug-znany-i-lubiany/

jest tam poradnik z tanim internetem orange ale nie wiem czy działa

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...