Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit Nowe Konto

Leo14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem kupiłem ostatnio sb 2 konto w Darkorbit i było one połączone z Facebook'iem . A nad ID PD i poważaniem jest jakaś linia z WP o co z tym chodzi, czy ten koleś może mi wejść nadal na konto?? BP odpisalo ze to nie ich problem i mi nie pomogą..

Opublikowano

A jak napiszę co innego nie wiem grałem wcześniej tego nie było to co odłączą .. Proszę o odpowiedzi od doświadczonych graczy .. Pozdrawiam

Opublikowano

Konto jest powiązane i w każdej chwili może sobie wejść.

Opublikowano

Nie chodzi mi o zabranie konta tylko o to czy on może sb np. Latać na nim .. Jeżeli wie ktoś co napisać do supportu czy coś zrobić aby je odłączyć z wp..

Opublikowano

Zabrac nie moze latac tak ,nie pomoze zmiana hasel i emaila nie pomoze ci suport bo... nie sa wstanie technicznie tego zrobic.Mialem kiedys problem koles ukradl mi konto zglosilm na policje dalem to co trzeba do suportu ale niechcieli sie tym zajac wiec przez fceboka se wwlazlem na konto zmienilem email bogie (teraz juz nie dziala) i sam odyskalem se konto

Opublikowano

Aha czyli nie da się odłączyć od wp, szkoda nie wiem co mam teraz zrobić..

Opublikowano

No nie wiele ci moge podpowiedziec moesz sprobowac sam polaczyc z facebokiem ale to i tak chyba nie pomoze ,Poszukaj w internecie na rozbych forach moze jst jakis sposob ale osobiscie watpie

.Napisze do tego co kupiles ze to nie wpozadku , samo to ze bedzie wchodzil i grac to jeszcz pol biedy .Gozej jak mu odwali i wyprzeda wszystko

Opublikowano

No właśnie się o to martwie że coś sprzeda, pisałem do niego a on udaje od 2 dni że go nie ma..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...