Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban ?!

oreonas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem gdyż dostałem bana po aktualizacji Call of Duty Black Ops 2 . 

Problem w tym, że nie posiadałem żadnych wspomagaczy typu wh, aimbot i tym podobne, totalnie żadnych.

Dzisiaj wchodzę do gry, aktualizuje się, pieknie ładnie a tutaj wyskakuje mi takie coś : 

Wp6jslG.jpg

Nie wiem co mam z tym zrobić, strasznie zależy mi na tej grze. 

Ostatnio gdy grałem jeden gracz napisał, że mam cheaty i napisałem aby zgłosił, jeżeli zgłosił to przez to mogłem 

dostać blokadę ? Na prawdę nie używałem nic :(

Opublikowano

Dostałeś perma od VAC'A, teraz musisz iść do sklepu i kupić nową grę, innej opcji nie ma. Może ktoś z twoich kolegów, lub brat grał na twoim koncie ze wspomagaczami ?

Opublikowano

Nikt nie grał na tym koncie ze wspomagaczami :( . Nie pomoże napisanie do supportu?  I czy to może być wina tego raportu ? 

Opublikowano

Dostałeś perma od VAC'A, teraz musisz iść do sklepu i kupić nową grę, innej opcji nie ma. Może ktoś z twoich kolegów, lub brat grał na twoim koncie ze wspomagaczami ?

Nie, to nie jest VAC, tylko TAC - Treyarch anty cheat. Ich śmieszny system wykrywania nielegalnego oprogramowania które ingeruje w procesy gry. Zdarzały się nawet bany z nic, tak jak prawdopodobnie w twoim przypadku.

Pisanie do supportu NIC Ci nie da. Bo tego bana nawet jak by chcieli zdjąć to i tak się nie da. System nakłada go automatycznie.

I to nie jest wina raportu bo oni mają już na tą gre z deczka wyjebane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...