Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziś Otwarcie! == 1.7.2=== Skyblock+Niespodzianka====Ogarnięta Załoga

piki245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oraz SkypCior , czyli mnie ;D

Co jest z serwerem miałbyć 10 minut temu ?!

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ogólnie to serwer słaby, ponieważ nie działa połowa komend. Połowy permisji nie ma, które gracz potrzebuje. Nie można dodać osoby do wyspy. Samodzielnie nie można się tp na parkour'y, chociaż są tabliczki, które powinny tepać, lecz gracz nie ma dostępu do tego. Svip ma fly i mogą wlatywać bez problemu na cudzą wyspę i zabijać innych graczy(mnie zabito z 3razy). Sklep nie działa tak jak powinien. Ogólnie serwer'a NIE POLECAM!

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Hmm połowa komend czyli jakie? wszystki działaja.Permissions? Są więc nie wymyślaj samodzielnie tp na parkury tak nie można było bo był robiony event.Nikt nie może ci wlecieć na wyspe ... Sklep nie działa ponieważ to były beta testy nie podaliśmy wszystkim sklepu tylko niektórym.Z zapraszaniem jest faktycznie problem i przepraszamy

Dzięki za opinie

ale pamiętaj ona jest twoja ;)

Opublikowano

@UP

Nie można się tp na parkour, bo gracz nie ma przypisanej permisji do tego. Proszę nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Na wyspę wleciała mi osoba i mnie zabiła, nawet sam jakiś admin prosił go, aby nie wlatywał na cudze wyspy i nie zabijał, bo dostanie perma. Radzę popracować nad serwerem, bo adminów jest sporo, lecz gó*no robią. Pozdrawiam.

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Pozdrawiamy Gracz o nicku:Malkav989

I ostrzegamy przed nim inne osoby

Wbił zaczął wyzywać serwer i ludzi i dostał

solidnego bana ;)

Opublikowano

1.Lezz jeszcze raz bedziesz sobie w taki sposób nabijał posty to Cię zgłoszę ...

2. Serwer ogólnie spoko (ja osobiscie nie gram bo nie szukałem sky blocka ale wbiłem i okazało się ,że jest ok)

3.piki napisz do kogoś o zmianę tematu ( DZIŚ OTWARCIE ) ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...