Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję technika/sponsora na poważny projekt.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję Technika, który mógłby jednocześnie zostać sponsorem, lub druga opcja: Technika i sponsora.

Co oferuję, co oczekuję?

Jest to prosty tekst.. Nieróżniący się w sumie od innych, lecz ja oferuję zapał do roboty, porządny serwer(Wiele pomysłów).

W pomyśle jest to już serwer hard... Pewnie przeczytasz i pomyślisz: "Idiota szuka murzynów"... Nie! Poszukuję tylko wykwalifikowanych osób, które podejdą poważnie do projektu. Nie poszukuję osób, które przyjdą i będą chciały zrobić serwer pod kasę. Wiadomo serwer musi się utrzymywać. Lecz jeżeli serwer robi się z myślą o dobrze serwera i graczach, to, to przyjdzie samo.

Co do samych pomysłów, oferuję reklamę na youtubie, postawienie tsa, wszystkich innych spraw. Jest to jak już wcześniej pisałem proste podanie. Lecz kto mnie zna, jak i mnie pozna, sam przekona się, że to podanie różni się od umiejętności i wszystkiego co oferuję.

Jesteś chętny? Uważasz, że jesteś osobą, która ma predyspozycje?

Co oczekuję od Technika:

-Znajomość edycji plików oraz języków, bynajmniej przydałby się python/lua, coś w te desenie

-Sprawnego mikrofonu

-Wyrozumiałości, wytrwałości, pracowitości

Co do mnie:

Mój kanał na youtube: xxx

Napisz gg: 47094524

Opublikowano

"Witam, poszukuję Technika, który mógłby jednocześnie zostać sponsorem, lub druga opcja: Technika i sponsora. Pewnie przeczytasz i pomyślisz: "Idiota szuka murzynów"... Nie! Poszukuję tylko wykwalifikowanych osób, które podejdą poważnie do projektu. Nie poszukuję osób, które przyjdą i będą chciały zrobić serwer pod kasę" /aha, mądrze napisane.

Opublikowano

Witam .

Jeśli poszukujesz jeszcze sponsora to możesz do mnie napisać , a być może dogadamy się ;)

Kontakt 49841883

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...