Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W prezentacji wygląda ciekawie z tego iż skończyłem grę na innych privach zacznę tutaj i  zasysam :)

Prześlę fotki z m1 :) Bo widzę że tu tylko się odpycha­

• Odpowiedzi 865
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.
Wbiłem na serwer i to że administracja tylko odświeża temat przedstawiam wam ss'y z M1 JINIO Ch1 z CZWARTKU i NIEDZIELI :)

W niedziele widać że było 2x więcej osób niż w czwartek :)

Na oko. gra ok.100 osób :)
Wbiłem na szybko 140 lvl i porobiłem ekwipunek , wszystko wygląda fajnie , polecam jeśli ktoś szuka ewent. czeka na jakiś inny serwer easy ! :) 

SS z 3.03.2016

23300308777949009121.jpg

SS z 28.02.2016

18253734924186270099.jpg

Sypnijcie lajkami za te ss'y !

­

Opublikowano

Nudy, jak dla mnie mało graczy, choć mogłem wejść o nieodpowiedniej porze choć wątpię

Aegris RPG [Mod]

Forum serwera: Aegris.cba.pl/aegrisforum [ Faza tworzenia]

Prezentacja: Link

Opublikowano

@RealMetin

Powiedz mi, czy ty jesteś jakiś przyjebany ?. 

Nie odpowiadasz na pytania graczy w temacie, co chwile tylko 

ref

ref

ref

ref

Weź sie k***a ogarnij i zacznij odpowiadać. 

Jak ty chcesz zyskać nowych graczy na serwer, jak masz ich kompletnie w dupie ...

Odswiezam. Komentowac!  :) 

Po jakiego c***a ktokolwiek ma komentować/pytać jak ty masz totalną wyjebkę na graczy i serwer.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

odswiezam.

@RealMetin

ref

ref

ref

ref

Jak ty chcesz zyskać nowych graczy na serwer, jak masz ich kompletnie w dupie ...

Po jakiego c***a ktokolwiek ma komentować/pytać jak ty masz totalną wyjebkę na graczy i serwer.

Nie karmię trolli... człowieku po co te wulgaryzmy? Nie interesuje mnie konwersacja z wulgarnymi osobami. Zamiast gracznie zapytać to same wulgaryzmy, nie oczekuj więc odpowiedzi na poziomie.

Opublikowano

odswiezam.

@RealMetin

ref

ref

ref

ref

Nie karmię trolli... człowieku po co te wulgaryzmy? Nie interesuje mnie konwersacja z wulgarnymi osobami. Zamiast gracznie zapytać to same wulgaryzmy, nie oczekuj więc odpowiedzi na poziomie.

Nie karmisz bo wku****asz...Z tobą NIE MA ŻADNEJ KONWERSACJI ! Więc po co to napisałeś ?

Opublikowano

ale fajny serwer ile graczy online ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nie polecam, serwer totalny gniot, a admin to... idiota. Sami możecie to wywnioskować chociażby patrząc na to że nie odpowieda graczom tylko ciągle tobi refy i prosi o komenty :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...