Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 865
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu? Być może zawitam.

do 350-400 według licznika, ale nie gram to Ci nie powiem. Już na starcie widze, że administracja ma wyjeb*ne ;(

Opublikowano

do 350-400 według licznika, ale nie gram to Ci nie powiem. Już na starcie widze, że administracja ma wyjeb*ne ;(

Im więcej administracja ma wylane na serwer tym więcej graczy.

Zapamiętaj :P

Co do serwera zły nie jest, nie jestem graczem ale gdyby nic nie było zagrałbym. 

3_1.png

Opublikowano

tym wiecej graczy to chyba tylko ci sie tak wydaje no ale co masz zrobic jak podkrecasz se licznik na swoim ;D i rzeczywiscie myslisz ze duzo gra osob 

Opublikowano

tym wiecej graczy to chyba tylko ci sie tak wydaje no ale co masz zrobic jak podkrecasz se licznik na swoim ;D i rzeczywiscie myslisz ze duzo gra osob 

Widzę nie zrozumiałeś przekazu :X

Szkoda. 

3_1.png

Opublikowano

Widzę nie zrozumiałeś przekazu :X

Szkoda. 

to chyba ty nie zrozumiales aluzji ;D jak podkrecasz licznik to nie znaczy ze tyle gra osob na serwerze tylko mydlisz graczom oczy a jak wejda  to sie pytaja "co to ma byc za syf" ;D?

Opublikowano

to chyba ty nie zrozumiales aluzji ;D jak podkrecasz licznik to nie znaczy ze tyle gra osob na serwerze tylko mydlisz graczom oczy a jak wejda  to sie pytaja "co to ma byc za syf" ;D?

No ja nic nie podkręcam bo licznika nie mam xD

A info sprawdzone bo sprawdzaliśmy i w grze sporo graczy tam gdzie napisałem. 

Lecz temat nie do takiej dyskusji, bo spam niepotrzebny..

3_1.png

Opublikowano

No ja nic nie podkręcam bo licznika nie mam xD

A info sprawdzone bo sprawdzaliśmy i w grze sporo graczy tam gdzie napisałem. 

Lecz temat nie do takiej dyskusji, bo spam niepotrzebny..

no teraz ci licznik nie potrzebny bo i tak malo osob gra to po co masz sie osmieszac :D 

pewnie zrobiles ox i kazdy weszedl po 3/4 konta by nie podpadlo ;D 

a spam to sam zacząłeś ;)

Opublikowano

Odswiezam!

Na nic innego cię nie stać ??? żałosny jesteś dzieciaku widzisz są chętnie do grania i pytają o eq ulepy i tabele bonusów a ty nie odpowiadasz na pytania tylko ref?? współczuje twoim rodzicom na serio nie zła załamka koleś :( 

Serwera Nie polecam też grałem i szkoda czasu nawet ludzi nie ma

Opublikowano

ja gralem kiedys na tym serwie ale komus zksulem i napisal ze masz kontakty u gm i ze mam wpi3rdol za ksucie to sie wystraszylem i poszedlem :( dlatego nie polecam tu grac 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...