Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Co Oznacza Weapon Damage?

Tępiciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś opisać opcje "Weapon Damage"?

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Zdaje mi się, że chodzi tu o Weapon Binder. Tzn, że broń którą sobie ustawisz zadaje obrażenia, ale jak kogoś nią zabijesz to pokazuje, że zabiłeś z pięści.

Opublikowano

Zdaje mi się, że chodzi tu o Weapon Binder. Tzn, że broń którą sobie ustawisz zadaje obrażenia, ale jak kogoś nią zabijesz to pokazuje, że zabiłeś z pięści.

W wolnym tłumaczeniu obrażenia broni... Przypuszczam, że ta opcja zwiększa obrażenia broni do 100. Wcześniej było coś podobnego z coltem ale nie przypominam sobie o co chodziło. Na pewno nie binder :)

Opublikowano

W wolnym tłumaczeniu obrażenia broni... Przypuszczam, że ta opcja zwiększa obrażenia broni do 100. Wcześniej było coś podobnego z coltem ale nie przypominam sobie o co chodziło. Na pewno nie binder :)

Jak nie może chodzić o binder jak to jest w menu "Binder" x.x.x.x

@TOPIC

Teraz powiedziałeś dokładnie o jakiego cheata chodzi to wiem. Tu chodzi dokładnie o weapon binder, dzięki tej opcji broń którą sobie ustawisz zadaje obrażenie, ale tak jak już mówiłem pokazuje się, że zabiłeś z pięści ;)

Opublikowano

Colt Damage z tego co pamiętam to chodziło o to, że można było korzystać z weapon binder z obrażeniami colta, jeśli się nie mylę.

Jak nie może chodzić o binder jak to jest w menu "Binder" x.x.x.x

@TOPIC

Teraz powiedziałeś dokładnie o jakiego cheata chodzi to wiem. Tu chodzi dokładnie o weapon binder, dzięki tej opcji broń którą sobie ustawisz zadaje obrażenie, ale tak jak już mówiłem pokazuje się, że zabiłeś z pięści ;)

Dokładnie, masz rację.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...