Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[05.02.2014][Undetected]CyBerTürk™ Return [Chams|Esp|Aimbot|Auto H-A|WeaponDmg|P-Z OPK|PowerLvlBot]

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

CyBerTürk™ Return [Chams|Esp|Aimbot|Auto H-A|WeaponDmg|P-Z OPK|PowerLvlBot]

1319585492-U316606.png

[05.02] |><| Added :Ingame Performance Re-Improved|Esp Line(Player,CrossHair,Screen)|Press Key(Team Switch(1,2,3,4,5))|Hack updated!
[05.02] |><| Note! :This is my last encoding, then good-bye to discuss.All the best regards [ - CyBerTürk™ - ]
[29.01] |><| Added :Anti Wiriting(AntiSpamBot,FrzeChannel,etc)|Esp Line|Radar Gps|Anti M14&Flash(readd)|AutoJump(Not Key)|D3D&Esp&Bot(Allows++)|Some Problem Fixed|Hack Updated!
[24.01] |><| Added :PowerLevelBot(Allows)|New Chams Color(Total(19))|Esp Healts(Renewed)|.txt(C:\)|Some Problem Fixed|Hack Updated!
[15.01] |><| Added :None|Some Problem Fixed|Hack Updated.
[08.01] |><| Added :Stealth NoRecoil(NoSupportXp)|Vehicle&Zombie,WallHack,AsusWall|AutoEnter(32&64)|Gm-Warn(BackToLoby)|AutoOnNoRecoil((Fixed)Aimbot if you have a problem or leave the room, re-enter)|User comments to hack updated
[02.01] |><| Added :Reduced CPU Usage|ScopeSize(x1,x2,x3)|In-game performance is improved|Hack Updated!
[25.12] |><| Added :PowerLevelBot(Renewed!)|Anti AFK|All Slot and Some Problem Fixed|Removed Anti M14,Flash(Excessive delay)
[23.12] |><| Added :Rainbow 2DBox(Automatic,they change colors),Other color 2DBox|Esp and Aimbot(Distance)Renewed|New Performance and some Problem Fixed!
[19.12] |><| Added :Hack Full Recoded|Some New Function(Roberto)|Removed Some Function

1319585534-U316606.png

v73g.png

1319585591-U316606.png

Win 7 HP 64x

1319585614-U316606.png

https://www.virustotal.com/pl/file/04d93af6b85a7b85307288934e85983cb0b1c44cc7f5d905b231f08b9247df99/analysis/1391630632/

1319585635-U316606.png

http://speedy.sh/mZQRN/CyBerTurk.rar
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zwykle działa na Win8 x64 :) Powiedz mi tylko czy ten windows 7 u cb jest x64, czy x32?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dziala testowal kumpel na win 7 64 15 minut, osobiscie testowalem po przednia wersje i fajnie dzialala. Oczywiscie masz like za wstawke. Milo ze ktos na forum wrzuci hacka jeszcze :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

@Up

Zmień injector, wyłącz antywirusa.

@Down

On ma XP, a nie 7 :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jak zwykle działa na Win8 x64 :) Powiedz mi tylko czy ten windows 7 u cb jest x64, czy x32?

Windows 7 xp x64 i śmiga. Poprzednia wersja mi crashowała na tych samych opcjach, a ta nie ;P

załącza mi sie injector normalnie wszystko ale nie pokazuje mi się menu z hacka jaki może być tego powód mam windows xp

Zrób to co kolega up i dopowiem, że uruchamiaj WarRocka i injector jako Administrator.

Opublikowano

Nie działa vista 32 bit, sprawdzalem 6 injectorow, mam frameworki 4, 3.5 oraz visuale 2008/2010 oraz uruchamiam wszystko jako admin i nie wyświetla sie menu.

Opublikowano

Nie działa vista 32 bit, sprawdzalem 6 injectorow, mam frameworki 4, 3.5 oraz visuale 2008/2010 oraz uruchamiam wszystko jako admin i nie wyświetla sie menu.

Zaktualizuj DirectX do najnowszej wersji

Opublikowano

Zaktualizuj DirectX do najnowszej wersji

Nie mam w ogóle directa, jaką wersje mam pobrac na viste 32 bit?

@edit:

Zainstalowałem directax11 i teraz się wyświetla menu, dzieki up.

Opublikowano

Nie dziala Win8 x64

Dzialaja mi wszystkie inne hacki ktore byly na tym Forum! tylko mam problem z tym jednym... I jest jedynym na forum narazie .! 

Pomozcie PLx?

#dziala zainstalowalem Directx i smiga jak szalony ;) <333<333 ++

Opublikowano

@Up

Mi działa bez problemu ...

Zmień injector, odpalaj jako admin, wyłącz antywirusa, zainstaluj NET Framework 3.5 i 4 oraz C# 2010

MAL

Opublikowano

UP@ HMm to ja już nie wiem, popytaj tych co używają tego cheata na 8, pisał tu ktoś taki ;)

Opublikowano

Witam, poprzedni hack działał idealnie, lecz ten coś nie chce, wyświetla się tylko czarne okienko po kilku sec znika i tyle inicjator zmieniałem na nowy bo na starym też nie działało mógł by ktoś pomóc? win 7 64b

Opublikowano

Może mi ktoś opisać opcje "Weapon Damage"?

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...