Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć i dobrze rozwinąć klan ?

extremeSwag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sojusze Pon'y na pall czynne pomaganie i zachęcanie do gry w klanie oraz częsta gra jako zarządca w tym klanie ;)

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć go w Top 50/60 zrob full havocka i zapraszaj ludzi z kilkoma havockami, popytaj inne klany czy udostępnią Ci ts'a dla klanu. Ts polecam jak ogarniesz z 10 osób i będziesz z klanem w top 90.. Po tym powysyłaj pony i sojusze. Ja tym sposobem doszedłem z klanem do top 30 sam zapraszałem ludzi, ogarniałem pon'y sojusze i ts3 .. Liczę na like , pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam klan w top 10 na serwerze  i nie uzywamy ts ,mamy mocna ekipe zadnego podatku i sojusze z klanami z pierwszych 5 miejsc.A tak naprawde nie ma recepty na dobry klan,nie wazne czym latasz  kogo znasz .Wazne na jakich ludzi trafisz w grze bo to jest najwazniejsze i od tego zalezy dobry klan a level itp mnie sie icza

Opublikowano

Ckawe po co ludzi wchodzili by do klanu bez ts'a. Brak zgrania i porozumienia to po 1 po 2 nic fajnego w takim klanie nie ma, po co go robisz w .....

Opublikowano

klan jest bardzo zgrany i jeden  z mocniejszych na global ameryka 4 ,Nie mamy ts bo wszyscy polacy sa w klanie z tego serwera wiecz czat jest nasz i to nam wystarczy a zniektorymi ludzmi gram juz 6 lat i uwiez nie potrzebny mi ts na wylot znamy sie na pamiec.A pozatym wiekszosc od nas nie chce ts .A jak nie wierzysz wejdz se kiedys na global ameryka 4 i zobaczysz gdzie polish legion jest w rankingu i jak mocni gracze w nim sa

Opublikowano

No widzisz Global Ameryka 4 jak nikt na czacie na tym serwie nie siedzi to po co ts a jak sie gra na polskich serwach to trzeba miec ts'a bo bez niego ani rusz .. Pozdrawiam.

No widzisz Global Ameryka 4 jak nikt na czacie na tym serwie nie siedzi to po co ts a jak sie gra na polskich serwach to trzeba miec ts'a bo bez niego ani rusz .. Pozdrawiam.

Opublikowano

Oj grałem, tylko na czacie wy polacy jestescie wiec wam nie potrzebny Ts a na Polskich trzebaiec .. Nie trzeba ale bez Ts nie ma fajnego klanu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...